High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Αρχείο
ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2016

ΜΟΦΣ – ΚΟΠΗ «ΣΤΕΡΙΑΝΗΣ ΠΙΤΑΣ», Θεσσαλονίκη 6-1-2016

Με τη συμμετοχή σκαφών του ΜΟΦΣ στη ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στην Καλαμαριά, ξεκίνησε ο εορτασμός των Θεοφανίων.
Στη συνέχεια οι χώροι του ΜΟΦΣ γέμισαν ασφυκτικά από 80 μέλη και φίλους του ΜΟΦΣ. Με την συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμαριάς και π. Υπουργών, γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στη λέσχη μας και έγινε η κοπή της «στεριανής» πίτας του ΜΟΦΣ.

Η εκδήλωση:
- Ξεκίνησε με τη διανομή του ΔΙΠΛΟΥ CD-DVD που περιλαμβάνει εκδηλώσεις του προγράμματος των 40+10 δράσεων του ΜΟΦΣ για το 2015 (και όχι μόνο) και την προβολή του επισήμου video της αποστολής ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015 και άλλου πολυμεσικού και έντυπου υλικού 
- Συνεχίστηκε με την παρουσίαση του ηχογραφημένου ύμνου του ΜΟΦΣ που φέρει τον τίτλο «Ο Αι Νικόλας δίπλα μας μαζί μας στο τίμονι»
- ‘Έπειτα βραβεύθηκαν δύο από τα μέλη του ΜΟΦΣ ως εκπρόσωποι των παλιών και νέων μελών και οι δωρητές των αποστολών του ΜΟΦΣ για το 2016.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, τη συλλογή των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των επιτροπών Θεσ/νικης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών, με γεύμα και γλέντι.

Η "θαλάσσια" πίτα του ΜΟΦΣ, θα κοπεί στην Αλόννησο στο Δημαρχιακό μέγαρο, το Σάββατο 9/1/2016 με το ίδιο πρόγραμμα με αυτό της Θεσ/νικης
Το ΔΣ του ΜΟΦΣ ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΜΟΦΣ σε όλη την Ελλάδα και τους αφιερώνει τα λόγια του Nazim Hikmet «H πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει»

Επισυνάπτονται μερικές φωτογραφίες, 
ΔΕΙΤΕ το πλήρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 128 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ στη διεύθυνση
https://www.flickr.com/…/79973821@…/albums/72157662720772980

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΟΦΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ 9-10/1/16
Κοπή «θαλάσσιας» πίτας του ΜΟΦΣ & σεμινάριο επιμόρφωσης οργανωτικής επιτροπής Αλοννήσου, 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ 16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)
__________________________________________________

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος είναι συντονιστής της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών, έκοψε την πίτα του ΜΟΦΣ για λόγους συμβολικούς στο Δημαρχιακό μέγαρο Αλοννήσου. 
Παρευρέθησαν οι κυβερνήτες και τα πληρώματα της 16 μελους χειμερινής εξόρμησης 4 σκαφών του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, ο Αντιδήμαρχος Αλοννήσου κ. Άγγελος Αργυρίου, Δημοτικοί σύμβουλοι - εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δήμου Αλοννήσου και πολλοί εθελοντές – μέλη της οργανωτικής επιτροπής της 11ης Πανελλήνιας που διαμένουν στην Αλόννησο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του επισήμου συνοπτικού video της περσινής ιατρικής και εκπαιδευτικής αποστολής «ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015», του video με τον Ύμνο του ΜΟΦΣ και με την παράδοση του διπλού cd-dvd ΑΛΜΑΝΑΚ σε αντιπροσωπευτικά στελέχη της Αλοννήσου, μαζί με ένα συλλεκτικό μπλουζάκι - «γέφυρα» που έχει τα λογότυπα ΛΕΡΟΣ 2015 και ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2016.

Ακολούθησε το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης της οργανωτικής επιτροπής: Αρχικά ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανάληψης της διοργάνωσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Καρτσιώτης – Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης, παρουσίασε αναλυτικά :
• Τον πλήρη φάκελλο υποψηφιότητας ΜΟΦΣ – ΔΑ, βάσει του οποίου οι 14 όμιλοι της Ελλάδας αποφάσισαν την 18-10-2015 την ανάθεση της διοργάνωσης στον ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου.
• Τις επιμέρους δράσεις
• Τον οδικό χάρτη με τους σημαντικούς χρονικούς σταθμούς της προετοιμασίας της διοργάνωσης
• Το πρόγραμμα ενημέρωσης ομίλων και κυβερνητών για την 11η Πανελλήνια (περιλαμβάνει εστιασμένες επιτόπιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα και συμετοχή σε Ναυτικές εκθέσεις στην Αθήνα)
• Το οργανόγραμα της διοργάνωσης με την επιμερισμό των καθηκόντων

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με σύσκεψη αποτίμησης των ενεργειών προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας, στην οποία διαπιστώθηκε ότι όλα βαίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος. Στη συνέχεια μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και οι υπεύθυνοι αγκυροβολίου, συνεργάστηκαν επιτόπου με τον Πρόεδο και τα μέλη του λιμενικού ταμείου Αλοννήσου και οριοθέτησαν τις 120 θέσεις αγκυροβολίου στο λιμάνι στο Πατητήρι.
Ακολούθησε ξενάγηση στο λιμάνι Βότση από το Δήμαρχο Αλοννήσου. Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών και η δυνατότητα αξιοποίησης επιπλέον 60 +θέσεων αγκυροβολίου, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Σημειώνεται ότι το λιμάνι Βότση απέχει μόλις 0,5 ΝΜ από το λιμάνι στο Πατητήρι.

Η ομάδα εξόρμησης – προετοιμασίας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο απετέλεσαν οι εξής (οι οποίοι είναι ο πυρήνας της ΟΕ Θεσσαλονίκης της 11ης Πανελλήνιας):
1. ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ Θ, Πρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ, Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας
2. ΚΟΚΚΟΣ Γ, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ, Υπεύθυνος γεωργικών δράσεων και κεντρικού γεύματος 11ης Πανελλήνιας
3. ΣΑΓΙΟΓΛΟΥ Α., Γεν. Γραμματέας ΜΟΦΣ και υπεύθυνος διαμονής
4. ΦΕΝΕΡΗΣ Σ, Ταμίας ΜΟΦΣ & 11ης Πανελλήνιας
5. ΡΗΓΑΝΑΣ Μ, Υπεύθυνος αλιείας ΜΟΦΣ & της δράσης «κυνήγι του θησαυρού»
6. ΠΕΤΡΟΥ Χ, Ειδικός Γραμματέας ΜΟΦΣ, Γραμματεία 11ης Πανελλήνιας
7. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ, ΕΕ ΜΟΦΣ & υπεύθυνος mooring (αγκυροβολίου)
8. ΜΠΑΡΟΥΤΙΔΗΣ Π, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος εκτυπώσεων αναμνηστικών διπλωμάτων και προσωπικών καρτών αναγνώρισης 11ης Πανελλήνιας
9. ΚΑΠΑΣ Μ, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος οικολογικών δράσεων
10. ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ Γ, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος μετακινήσεων δημοτικού λεωφορείου
11. ΠΕΤΡΟΥ Κ, μέλος ΜΟΦΣ γραμματεία
12. ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ Θ, μέλος ΜΟΦΣ γραμματεία
13. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ε, μέλος ΜΟΦΣ
14. ΤΣΙΟΡΒΑΛΑΣ Μ, μέλος ΜΟΦΣ
15. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γ, φίλος ΜΟΦΣ
16. Πλήρωμα Καραγεωργόπουλου, φίλος ΜΟΦΣ

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε τομέα της διοργάνωσης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης φουσκωτών σκαφών, συμμετέχουν μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και στελέχη από την Αλόννησο.

Περισσότερες Πληροφορίες: Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11η Πανελλήνιας, τηλ. 6970329800 Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Π. Βαφίνης, Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής 11ης Πανελλήνιας.

ΔΕΙΤΕ το πλήρες ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  στη διεύθυνση

 

https://www.flickr.com/photos/79973821@N07/albums/72157661113135613