High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow 11η Πανελλήνια arrow 2. ΔΡΑΣΕΙΣ έως Απρίλιο 2016
2. ΔΡΑΣΕΙΣ έως Απρίλιο 2016
9 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 
 11/4/2015
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ξεκινά την Δευτέρα 11/4/2015 η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ συμμετοχών στην 11η Πανελλήνια συνάντηση σκαφών, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, με καταλληκτική ημερομηνία την 29/4/2016.
 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΟΜΙΛΩΝ :
Επικοινωνείστε άμεσα με τον Πρόεδρο του ομίλου σας, είναι πλήρως ενημερωμένος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΟΜΙΛΩΝ:
Α. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ σε όσους θα έρθουν στο Πατητήρι με σκάφος και δεν είναι μέλη ομίλων

ΒΗΜΑ 1: Στέλνουμε στο e- mail  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  το εξής κείμενο 
«Ονομάζομαι..........,το σκάφος μου είναι στ..........., τηλ κινητό ........., δεν είμαι μέλος σε όμιλο, είμαι μέλος του forum……....... ή είμαι κάτοχος σκάφους, .θέλω να ενημερωθώ για την αίτηση συμμετοχής στην 11η Πανελλήνια, παρακαλώ στείλτε μου το σχετικό υλικό»

ΒΗΜΑ 2: Μόλις λάβετε το υλικό (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΛΙΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ Κ.Τ.Λ.) συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που είναι σε μορφή Excell (μερικά κλειδωμένη, ασφαλής, με δυνατότητα αυτόματων επιλογών - αναδυόμενα παράθυρα- ). Οι προεπιλογές για τις εκδηλώσεις στο σύνολό τους (επιλέγονται απλά με ένα ΚΛΙΚ), δίνουν τη δυνατότητα για ασφαλή και γρήγορη συμπλήρωση. 
Η αίτηση αποστέλετε στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Από εκείνη τη στιγμή ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία της συμμετοχής σας
Για οποιαδήποτε ερώτηση στείλτε e-mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως εξηγήθηκε αναλυτικά στις Προπανελλήνιες, σε πολλές διευθετήσεις της 11ης Πανελλήνιας (mooring,κεντρικό γεύμα – προσφορά, μετακινήσεις κ.τ.λ) και στις 18 από τις 22 κωδικοποιημένες δράσεις της, υπάρχει αριθμητικό όριο συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής. (Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής την 28/4/2016 για παράδειγμα, δεν σημαίνει αυτόματα ότι εξασφαλίζονται όλες οι απαιτήσεις.)

Επομένως, όσο πιό σύντομα υποβληθούν οι αιτήσεις σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για την πλήρη αποδοχή τους. 
Το όριο της 29/4/2016 είναι καθοριστικό για τη διοργάνωση, διότι με βάσει τις αιτήσεις συμμετοχής, θα καθοριστούν όλες οι ενέργειες, τα γεύματα, η τεχνική υποδομή των εκδηλώσεων και ο ελιμμενισμός των σκαφών.

Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 29/4/2016, θα γίνουν αποδεκτές μόνο εάν υπάρχει δυνατότητα και κενές θέσεις στις εκδηλώσεις και στον ελλιμενισμό.

__________________________________________________________________________________________

   2/4/2016

Ο ΜΟΦΣ ΚΑΙ Ο Δ. Α. στη ΝΑΤΕΧ - 2η Προπανελλήνια συνάντηση 

 


 __________________________________________________________________________________________
   21/3/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ -_ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΦΣ-ΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Boat & Fishing
& 1η ΠΡΟΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
για την 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ, 
ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)

Ο ΜΟΦΣ και ο Δήμος Αλοννήσου, σε κοινό τριπλό περίπτερο με την ΕΟΜΟΦΣ, συμμετείχαν στην στην έκθεση Boat & Fishing 18-20/3, Αθήνα και παρουσίασαν με πολυμεσικές εφαρμογές, την 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών (Αλόννησος 16-22/6/2016), μαζί με τις ομορφίες της Αλοννήσου. Παρά πολλοί κατόχοι σκαφών αναψυχής και γενικότερα το ευρύ κοινό, ενημερώθηκαν και έλαβαν ειδικό επικοινωνιακό υλικό για την Πανελλήνια και την Αλόννησο.

Στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης Helexpo, πραγματοποιήθηκε η 1η Προπανελλήνια συνάντηση Ομίλων φουσκωτών σκαφών, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΜΟΦΣ Θόδωρου Καρτσιώτη, του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη και του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. Αντώνη Καπαρού.

Σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, με τη χρήση της σύγχρονης πολυμεσικής τεχνολογίας (ειδικά Video-ψηφιακές παρουσιάσεις), οι εκπρόσωποι των διοργανωτών της 11ης Πανελλήνιας, παρουσίασαν στο πολυπληθές ακροατήριο (Πρόεδροι και εκπρόσωπο ομίλων από όλη τη χώρα, εκπρόσωπου του ναυτικού τύπου, δωρητές και εταιρείες του θαλάσσιου χώρου), τον οδικό χάρτη προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας. Στο φουαγέ προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά Αλοννήσου και τσίπουρο Μακεδονίας.

Κατά την Προπανελλήνια ανακοινώθηκαν συνεργατικές δράσεις με ομίλους, συγκεκριμένα:
Με τον Όμιλο Φουσκωτών σκαφών Μαγνησίας, «Αργοναύτες» για τη διοργάνωση ημέρας θαλάσσιας περιήγησης στις μαγικές Σποράδες, σε σπήλαια και κολπίσκους, σε θαλάσσιους παραδείσους. Επιπλέον ο όμιλος των Αργοναυτών θα συνδράμει όσους φίλους επιλέξουν τον Βόλο για την καθέλκυση και ανέλκυση των σκαφών.
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά της εταιρείας ΣΙΛΕΛΗΣ boats - σκάφη αναψυχής, η οποία προσφέρει φύλαξη αυτοκινήτων και trailers στο Βόλο.
Με τον Ευβοικό Όμιλο Φουσκωτών σκαφών, για τη κάθελκυση και ανέλκυση σκαφών από το Πήλη Ευβoίας, μία ακόμη εναλλακτική λύση, η οποία φέρνει την Αλόννησο πολύ κοντά , μόλις 26 ΝΜ (απόσταση Πήλη- Πατητήρι)
Με τον Πατραικό Όμιλο Φουσκωτών σκαφών, για την για τη κάθελκυση και ανέλκυση σκαφών από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμμένα Βούρλα.
Με τον Ναυτικό Όμιλο Αλοννήσου, για τη διοργάνωση της τελετής εισόδου των σκαφών στο Πατητήρι.

Τον ΜΟΦΣ εκπροσώπησαν οι Θ. Καρτσιώτης Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας, Α. Σαγιόγλου Γ.Γ. ΜΟΦΣ, Σ. Φενέρης Ταμίας, Σ. Καζαντίδης Πρόεδρος ΕΕ, Π. Μπαρουτίδης ειδικός σύμβουλος, Μ. Κάππας υπεύθυνος οικολογικών δράσεων.

Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου και Συντονιστή της 11ης Πανελλήνιας Π. Βαφίνη.
Το Λιμενικό ταμείο Αλοννήσου εκπροσώπησε η Σ. Αγάλου, Αντιπρόεδρος του ταμείου.
Τους εθελοντές Αλοννήσου εκπροσώπησε η Α. Μαλαματένιου, υπεύθυνη Ερυθροσταυριτών.
Παρέστη ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Αλοννήσου Κ. Μαυρίκης

Την ΕΟΜΟΦΣ εκπροσώπησαν οι Α. Καπαρός Πρόεδρος, Γ. Τούντας Γενικός Γραμματέας, Ν. Παραδείσης υπεύθυνος εκδηλώσεων και Σ. Στεφανής ταμίας ΕΟΜΟΦΣ και Πρόεδρος ΟΦΣΕ.

Τους Αργοναύτες εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τ. Πασχούδη.
Toν Ευβοικό, εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χ. Κυτίνο.
Τον Πατραικό εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κ. Κοκκινάκο.
Τον Ναυτικό όμιλο Αλοννήσου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ. Χρήστου
Παρευρέθησαν Πρόεδροι, μέλη ΔΣ και μέλη ομίλων από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Σύρο (Πρόεδρος T. Ρούσος), τη Σάμο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη, τη Λέρο και από τους ομίλους των Αθηνών: ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ (Πρόεδρος Κ. Δούνια) και ΝΑΥΤΙΛΟ.

Οι μέχρι στιγμής συνεργαζόμενες εταιρείες είναι: VIPER – Σ.Κοτσιάμπασης, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΕLΙΝOIL AE - ELIN, VIDAVO–helth telematics, HydroTab, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, MALAMIDIS MARINE, HELLENIC SEA WAYS, NAK, PORT BOOK, LAZARIDIS TDP, EVAL, Varveris Publications (χορηγός επικοινωνίας) και Boat & Fishing (χορηγός επικοινωνίας)

Περισσότερες Πληροφορίες: Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11η Πανελλήνιας, τηλ. 6970329800  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Π. Βαφίνης, Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής 11ης Πανελλήνιας. Επισυνάπτονται λίγες σχετικές φωτογραφίες, περισσότερες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/profile.php… 
και στη διεύθυνση του Σπύρου Πριόβολου τον οποίο ευχαριστούμε για την φωτογραφική κάλυψη της Προπανελλήνιας
https://www.facebook.com/spyros.priovolos/media_set…

ΕΠΙΣΙΜΟ SITE 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ http://mofs.gr/index.php…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 __________________________________________________________________________________________
  2-2-2016

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΦΣ 2016 - επίκεντρο η 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών στην Αλόννησο
Κατά τη τακτική ΓΣ του ΜΟΦΣ έτους 2016, εγκρίθηκε το ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΌΜΕΝΟ πρόγραμμα 37 δράσεων ( 13 σεμιναρίων) για το 2016, με επίκεντρο την 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών.
____________________________________________
Οι δράσεις που αφορούν την Πανελλήνια και τους εθελοντές της είναι:
2 8-10/1 Ναυτική εξόρμηση προετοιμασίας στην Αλόννησο στις Αλκυονίδες ημέρες, Κοπή θαλασσινή πίτας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο
3 9/1 1ο Σεμινάριο επιμορφώσης ΟΕ Αλοννήσου της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών (1)

 

8 1ο Σεμινάριο επιμόρφωσης ΟΕ Θεσσαλονίκης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών (3)

10 18-20/3 Συμμετοχή ΜΟΦΣ προβολής της 11ης Πανελλήνιας, με περίπτερο ΜΟΦΣ- Δήμου Αλοννήσου, στην έκθεση Boat & Fishing Mαρούσι, ΑΘΗΝΑ.
11 19/3 Προπανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών, ΑΘΗΝΑ
12 1-4/ 4 Συμμετοχή ΜΟΦΣ προβολής της 11ης Πανελλήνιας, με περίπτερο ΜΟΦΣ- Δήμου Αλοννήσου, στην έκθεση Natex & Ναυτικό Πανόραμα, Ελληνικό, ΑΘΗΝΑ

14 Σεμινάριο Αλιείας εποχιακών αλιευμάτων (εν όψει επερχόμενης αλιευτικής εκδρομής Εισηγητής: Μ. Ριγανάς ), και συγκέντρωση κυβερνητών της επερχόμενης εκδρομής στην Αλόννησο (4)
15 Αλιευτική εκδρομή στην Αλόννησο & 2η εξόρμηση προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας
16 2ο σεμινάριο επιμόρφωσης ΟΕ Αλοννήσου της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών (5)

19 2ο σεμινάριο επιμόρφωσης ΟΕ Θεσσαλονίκης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών (8)
20 Συγκέντρωση κυβερνητών ΜΟΦΣ αποστολής 11ης Πανελλήνιας 
21 Τελικό σεμινάριο επιμόρφωσης ΟΕ της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών (9)
22 13/6 Αποστολή κλιμακίου ΜΟΦΣ στην Αλόννησο για τις τελικές προετοιμασίες 11ης Πανελλήνια

23 16/6 έως 22/6 (Αγίου Πνεύματος) 11ης Πανελλήνιας συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών με διοργανωτή τον ΜΟΦΣ, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου, υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΦΣ



_____________________________________________________________________________________
  8-1-2016

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΟΦΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ 9-10/1/16
Κοπή «θαλάσσιας» πίτας του ΜΟΦΣ & σεμινάριο επιμόρφωσης οργανωτικής επιτροπής Αλοννήσου, 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)
__________________________________________________

 

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος είναι συντονιστής της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών, έκοψε την πίτα του ΜΟΦΣ για λόγους συμβολικούς στο Δημαρχιακό μέγαρο Αλοννήσου. 
Παρευρέθησαν οι κυβερνήτες και τα πληρώματα της 16 μελους χειμερινής εξόρμησης 4 σκαφών του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, ο Αντιδήμαρχος Αλοννήσου κ. Άγγελος Αργυρίου, Δημοτικοί σύμβουλοι - εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δήμου Αλοννήσου και πολλοί εθελοντές – μέλη της οργανωτικής επιτροπής της 11ης Πανελλήνιας που διαμένουν στην Αλόννησο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του επισήμου συνοπτικού video της περσινής ιατρικής και εκπαιδευτικής αποστολής «ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015», του video με τον Ύμνο του ΜΟΦΣ και με την παράδοση του διπλού cd-dvd ΑΛΜΑΝΑΚ σε αντιπροσωπευτικά στελέχη της Αλοννήσου, μαζί με ένα συλλεκτικό μπλουζάκι - «γέφυρα» που έχει τα λογότυπα ΛΕΡΟΣ 2015 και ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2016.

Ακολούθησε το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης της οργανωτικής επιτροπής: Αρχικά ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανάληψης της διοργάνωσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Καρτσιώτης – Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης, παρουσίασε αναλυτικά :
• Τον πλήρη φάκελλο υποψηφιότητας ΜΟΦΣ – ΔΑ, βάσει του οποίου οι 14 όμιλοι της Ελλάδας αποφάσισαν την 18-10-2015 την ανάθεση της διοργάνωσης στον ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου.
• Τις επιμέρους δράσεις
• Τον οδικό χάρτη με τους σημαντικούς χρονικούς σταθμούς της προετοιμασίας της διοργάνωσης
• Το πρόγραμμα ενημέρωσης ομίλων και κυβερνητών για την 11η Πανελλήνια (περιλαμβάνει εστιασμένες επιτόπιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα και συμετοχή σε Ναυτικές εκθέσεις στην Αθήνα)
• Το οργανόγραμα της διοργάνωσης με την επιμερισμό των καθηκόντων

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με σύσκεψη αποτίμησης των ενεργειών προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας, στην οποία διαπιστώθηκε ότι όλα βαίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος. Στη συνέχεια μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και οι υπεύθυνοι αγκυροβολίου, συνεργάστηκαν επιτόπου με τον Πρόεδο και τα μέλη του λιμενικού ταμείου Αλοννήσου και οριοθέτησαν τις 120 θέσεις αγκυροβολίου στο λιμάνι στο Πατητήρι.
Ακολούθησε ξενάγηση στο λιμάνι Βότση από το Δήμαρχο Αλοννήσου. Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών και η δυνατότητα αξιοποίησης επιπλέον 60 +θέσεων αγκυροβολίου, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Σημειώνεται ότι το λιμάνι Βότση απέχει μόλις 0,5 ΝΜ από το λιμάνι στο Πατητήρι.

Η ομάδα εξόρμησης – προετοιμασίας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο απετέλεσαν οι εξής (οι οποίοι είναι ο πυρήνας της ΟΕ Θεσσαλονίκης της 11ης Πανελλήνιας):
1. ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ Θ, Πρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ, Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας
2. ΚΟΚΚΟΣ Γ, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ, Υπεύθυνος γεωργικών δράσεων και κεντρικού γεύματος 11ης Πανελλήνιας
3. ΣΑΓΙΟΓΛΟΥ Α., Γεν. Γραμματέας ΜΟΦΣ και υπεύθυνος διαμονής
4. ΦΕΝΕΡΗΣ Σ, Ταμίας ΜΟΦΣ & 11ης Πανελλήνιας
5. ΡΗΓΑΝΑΣ Μ, Υπεύθυνος αλιείας ΜΟΦΣ & της δράσης «κυνήγι του θησαυρού»
6. ΠΕΤΡΟΥ Χ, Ειδικός Γραμματέας ΜΟΦΣ, Γραμματεία 11ης Πανελλήνιας
7. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ, ΕΕ ΜΟΦΣ & υπεύθυνος mooring (αγκυροβολίου)
8. ΜΠΑΡΟΥΤΙΔΗΣ Π, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος εκτυπώσεων αναμνηστικών διπλωμάτων και προσωπικών καρτών αναγνώρισης 11ης Πανελλήνιας
9. ΚΑΠΑΣ Μ, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος οικολογικών δράσεων
10. ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ Γ, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος μετακινήσεων δημοτικού λεωφορείου
11. ΠΕΤΡΟΥ Κ, μέλος ΜΟΦΣ γραμματεία
12. ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ Θ, μέλος ΜΟΦΣ γραμματεία
13. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ε, μέλος ΜΟΦΣ
14. ΤΣΙΟΡΒΑΛΑΣ Μ, μέλος ΜΟΦΣ
15. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γ, φίλος ΜΟΦΣ
16. Πλήρωμα Καραγεωργόπουλου, φίλος ΜΟΦΣ

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε τομέα της διοργάνωσης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών, συμμετέχουν μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και στελέχη από την Αλόννησο και ότι  διοργανώνεται από τον ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.Ο.Μ.Ο.Φ.Σ.)

Περισσότερες Πληροφορίες: Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11η Πανελλήνιας, τηλ. 6970329800  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , Π. Βαφίνης, Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής 11ης Πανελλήνιας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες, είναι στη διεύθυνση 
https://www.flickr.com/photos/79973821@N07/albums/72157661113135613 
_____________________________________________________________________________________
  27-12-2015

     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ 11Ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

 

Αγαπητοί φίλοι

Η περσινή αθρόα συμμετοχή 35 και πλέον μελών και φίλων του ΜΟΦΣ και μελών των οικογενειών τους στις διάφορες επιτροπές υποστήριξης της Ιατρικής και εκπαιδευτικής αποστολής μας ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015, σε συνδυσμό με την ισάριθμη συμμετοχή εθελοντών από την Αλόννησο, απετέλεσαν τον καθοριστικό παράγοντα για να διεκδικήσουμε την διοργάνωση της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών στην Αλόννησο με πιθανή ημερομηνία 16-22  Ιουνίου 2016 (εναλλακτική ημερομηνία 20-26 / 6 / 2016),με συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.Ο.Μ.Ο.Φ.Σ.)

 

Η παρούσα ειδική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στελέχωσης των οργανωτικών επιτροπών, απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του ΜΟΦΣ και διά αυτών στα μέλη των οικογενειών τους.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας κατά τη συμπλήρωση της αίτησης τα παρακάτω:

1.       Ενδιαφέρει ο βαθμός βεβαιότητας της συμμετοχής σας για την άρτια στελέχωση των επιτροπών. Για αυτό το λόγο θα καθορίσετε τον βαθμό βεβαιότητας της διαθεσιμότητά σας.

2.       Δεν είναι απαραίτητο να είστε στην Αλόννησο όλο το εφταήμερο, θα σας αξιοποιήσουμε έστω και για 1 ημέρα διαθεσιμότητά σας, ιδιαίτερα στις σημαντικές ημερομηνίες 17, 18, 19 και 20/6.

3.       Το κύριο event είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή 17,18,19 και Δευτέρα 20/6 του Αγίου Πνεύματος. Η πιθανότητα να μεταφερθεί στο τριήμερο 24,25 και 26 Ιουνίου 2016, λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή αλλαγής λήξης των ενδοσχολκών εξετάσεων, είναι ελάχιστη με βάση τα στατιστικά μετεωρολογικά δεδομένα της Αλοννήσου.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για τη στελέχωση των οργανωτικώς επιτροπών της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών  

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

e-mail

 

 

 

 

 

ΚΙΝΗΤΟ

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Βαθμός *

Διαθεσιμότητας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Βαθμός *

Διαθεσιμότητας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

16-6-2016 ΠΕ

19-6-2016 ΚΥ

21-6-2016 ΤΡ

17-6-2016 ΠΑ

20-6-2016 ΔΕ

22-6-2016 ΤΕ

18-6-2016 ΣΑ

 

 

 

 

Τομέας συμμετοχής:  Θα αξιοποιθείτε ανάλογα με τις ανάγκες τις διοργάνωσης, εάν θέλετε να προσδιορίσετε ένα τομέα σημειώστε παρακάτω και θα ληθεί υπόψη στο μέτρο του δυνατού.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οδικές

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Διευθέτηση σκαφών

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

*Βαθμός Διαθεσιμότητας ανά ημερομηνία :

 Σημειώνουμε 5  ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ, 4 ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΟΣ, 3 ΜΕΤΡΙΑ ΒΕΒΑΙΟΣ, 2 ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΟΣ, 1 ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟΣ

Παρακαλούμε στείλτε ηλεκτρονικά την αίτηση ή παραδώστε την εάν έρθετε στην ετήσια γιορτή-γεύμα – κοπή της πίτας στο ΜΟΦΣ, το μεσημέρι των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Τετάρτη 6-1-2016 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία 
 __________________________________________________________________________________________
 22_12_2015
ΕΥΧΕΣ – ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 11Ης ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑΣ

Κυρίοι Πρόεδροι, Αγαπητοί φίλοι

 Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε στα μέλη σας τις καλύτερες ευχές μας για το 2016.

 Ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σας για εσάς και τις οικογένειές σας.

 Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους τους εκπροσώπους των ομίλων στη ΓΣ της ΕΟΜΦΣ της 18-10-2015, για τη στήριξή τους, για τα καλά τους λόγια για το φάκελο υποψηφιότητας και βεβαίως, για την ομόφωνη απόφαση ανάληψης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης Φουσκωτών σκαφών από τον ΜΟΦΣ, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου. , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.Ο.Μ.Ο.Φ.Σ.)

Ήδη από τον Σεπτέμβρη του 2015 εργαζόμαστε συστηματικά στη Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο για την επιτυχία της διοργάνωσης, σημειώνουμε τα κομβικά σημεία του οδικού χάρτη προετοιμασίας :

ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Σεπτέμβριος 2015 : Προετοιμασία φακέλου υποψηφιότητας

Οκτώβριος 2015: Παρουσίαση του φακέλου στη ΓΣ της ΕΟΜΟΦΣ στον ΙΑΣΟΝΑ, από τον Πρόεδρο του ΜΟΦΣ με τη συμμετοχή του ΔΣ του ΜΟΦΣ, του Αντιδήμαρχου Αλοννήσου κ. Αργυρίου και του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Τσιουκανά.

Επαφές με πιθανούς δωρητές, ενημερωτικές επισκέψεις σε ομίλους

Νοέμβριος 2015: Συνάντηση εργασίας στη Θεσ/νικη του ΔΣ του ΜΟΦΣ, με τους Αντιδημάρχους Αλοννήσου κ.κ. Αργυρίου και Καλογιάννη: Λεπτομερής και αναλυτική περιγραφή όλων των επιμέρους δράσεων, προσδιορισμός αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Δεκέμβριος 2015: Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των επιτροπών, για τα 70 μέλη του δοκιμασμένου οργανωτικού σχήματος ΜΟΦΣ-ΔΑ και για νέα στελέχη

Ιανουάριος 2015: Κοπή της «θαλάσσιας» πίτας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, ανασκόπηση της προετοιμασίας όλων των δράσεων,  1η επιμόρφωση των στελεχών της οργανωτικής επιτροπής που διαμένουν στην Αλόννησο 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όλα τα επόμενα απαιτείται η ενεργός συμμετοχή σας

Φεβρουάριος 2016: ΠΡΟΣΟΧΗ :Τελευταία ημερομηνία λήψης των χαιρετισμών - ιστορικών των ομίλων  για να ετοιμασθεί το έντυπο πρόγραμμα, που ταυτόχρονα θα είναι συνοπτικός οδηγός για όλους τους Ομίλους φουσκωτών σκαφών.

Έναρξη σεμιναρίων επιμόρφωσης στελεχών Θεσσαλονίκης της οργανωτικής επιτροπής

 

Μάρτιος 2016:

Ξεκινά η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής των συμμετοχών στην 11η Πανελλήνια

Συμμετοχή με ειδικό περίπτερο πληροφόρησης ΜΟΦΣ –ΔΑ στις ναυτικές εκθέσεις στην Αθήνα

Ειδική προπανελλήνια συνάντηση ομίλων κατά τη διάρκεια των ναυτικών εκθέσεων, 2η αναλυτική ενημέρωση ομίλων από στελέχη του ΜΟΦΣ και του ΔΑ

 

Απρίλιος 2016:

Ολοκλήρωση επιμορφώσεων στελεχών οργανωτικής επιτροπής, ολοκλήρωση υλικοτεχνικής υποδομής

Ανακοίνωση τελικού προγράμματος 11ης Πανελλήνιας

 

Μάιος 2016:

Ολοκλήρωση υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής με τα οποία σε ειδικά προεπιλεγμένα πεδία:

-          Θα δηλώνεται η συμμετοχή κάθε σκάφους και λεπτομέρειες διαμονής (απαιτήσεις σε νερό και ρεύμα)

-          Θα δηλώνονται τα πληρώματα και η πρόθεση συμμετοχής τους στις παράλληλες δράσεις, δηλαδή:

o   Στις πολιτιστικές επισκέψεις (Παλιά Αλόννησος, Ναυτικό Μουσείο κ.τ.λ.)

o   Στη θεατρική παράσταση

o   Στην οικολογική εκδρομή  - σεμινάριο για την προστασία των κητοειδών

o   Στο κυνήγι του θησαυρού,  κ.τ.λ.

Η σωστή συμπλήρωση και η έγκαιρη ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, θα βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν πληρέστερη προετοιμασία του mooring, του κεντρικού γεύματος και όλων των παράλληλων δράσεων της 11ης Πανελλήνιας. Συνεχή ενημέρωση έχετε ήδη μέσω e-mail και από τα social media  Στο site του ΜΟΦΣ www.mofs.gr  έχει ήδη δημιουργηθεί ειδικός χώρος που είναι το επίσημο site της 11ης Πανελλήνιας στη διεύθυνση:

http://www.mofs.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=1

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΦΣ

 

 

Θόδωρος Καρτσιώτης

Πρόεδρος ΜΟΦΣ

Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

 

 

Πέτρος Βαφίνης

Δήμαρχος Αλοννήσου

Συντονιστής 11ης Πανελλήνιας

_________________________________________________________________________________________________
 14_11_2015 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΟΦΣ - ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών, συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΜΟΦΣ στη Θεσσαλονίκη,
οι Αντιδήμαρχοι της Αλοννήσου με μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και συζήτησαν την πρόοδο όλων των επί μέρους δράσεων. 
Διαπιστώθηκε πλήρη τήρηση του χρονοδιαγράμματος. 
antidimarxoi_site1.jpg 

 

 __________________________________________________________________________________________

  20_10_2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ_ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ Η 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)

Αφιερωμένη στην ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, στους μαθητές και στους νέους της Αλοννήσου

Οι εκπρόσωποι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ομίλων Φουσκωτών σκαφών κατά την τακτική ΓΣ της Ομοσπονδίας της 18-10-2015 στην Αθήνα, ενέκριναν ομόφωνα τη διοργάνωση της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών στην Αλόννησο 16-22/6/2016, με διοργανωτή τον ΜΟΦΣ και συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.Ο.Μ.Ο.Φ.Σ.)

 

Τον Ιούνιο του 2015 διεξέχθη από το ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου και με τη συμμετοχή των ΕΟΦΣ και του ΠΟΦΣ, η αποστολή “ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015”. Η συμμετοχή 44 σκαφών και 250 ατόμων, η περιπλοκότητα της αποστολής (2500 ιατρικά ραντεβού, 10 σεμινάρια – διαλέξεις, γεωργικές δράσεις, πολιτιστικές δράσεις κ.τ.λ.), η δομή της οργανωτικής επιτροπής (περίπου 60 άτομα από Θεσσαλονίκη και Αλόννησο) και η απόλυτη επιτυχία της αποστολής, οδήγησε τον ΜΟΦΣ και το Δήμο Αλοννήσου στην κατάθεση υποψηφιότητας για την 11η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών με το ίδιο πετυχημένο οργανωτικό σχήμα.

 

Η γεωγραφική θέση της Αλοννήσου και η μορφολογία της, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα συμμετοχής πολλών σκαφών και ο συνδυασμός συμμετοχής στην Πανελλήνια συνάντηση με διακοπές.

Με αυτή τη διοργάνωση, μεταξύ των άλλων, προσδοκούμε: Να υπάρξει η – αποδεδειγμένη από την αποστολή ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015 – δραστηριότητα και κίνηση στο νησί, από την επίσκεψη και διαμονή δεκάδων σκαφών και εκατοντάδων ατόμων, να αισθανθούν και πάλι οι μαθητές, οι γεωργοί και οι κάτοικοι του νησιού ότι έχουν φίλους σε όλη την Ελλάδα και να προβληθεί Πανελληνίως τουριστικά το νησί στις αρχές της τουριστικής περιόδου ΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΣΚΑΦΩΝ. Οι δεκάδες κάτοχοι σκαφών και τα εκατοντάδες πληρώματα, θα γνωρίσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλοννήσου ως θαλασσίου προορισμού διακοπών Η ανάπτυξη των υποδομών των λιμενικών εγκαταστάσεων και η παράδοση εντός του Δεκεμβρίου του λιμενίσκου του Βότση, θα έχει ως αποτέλεσμα την προετοιμασία 200 θέσεων ελλιμενισμού που θα διατεθούν στη διοργάνωση.

Με την υπάρχουσα οικονομική συγκυρία, ορίζεται ως τόπος της Πανελλήνιας, ένα νησί που αντικειμενικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες συγκέντρωσης πολλών σκαφών και όλων των ναυτικών ομίλων της χώρας και δίδεται η ευκαιρία σε σκάφη μεσαίου και μικρού μεγέθους, να συμμετέχουν σε μία Πανελλήνια συνάντηση, χωρίς να προβληματίζονται για τον καιρό και ιδιαίτερα για τον καιρό του γυρισμού, με λίγα σχετικά έξοδα

Ο ΜΟΦΣ και ο Δήμος Αλοννήσου προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο για τους ομίλους που θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια:

·         1-3 δωμάτια δωρεάν για κάθε όμιλο, για 5 νύχτες 17-22/6.

  • 60 διπλά ρεμέτζα για τον ελλιμενισμό 120 σκαφών με ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα – νερό για όλα τα σκάφη στο λιμάνι στο Πατητήρι και επιπλέον δυνατότητες ελλιμενισμού και άλλων σκαφών.
  • Πλήρη ηχητική κάλυψη στο λιμάνι στο Πατητήρι για όλες της ημέρες της εκδήλωσης
  • Γεύμα για όλους στην κεντρική εκδήλωση του Σαββάτου 18-6-2016 με παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή Ελληνική μουσική (καλλιτεχνική επιμέλεια Αντώνης Παγώνης)
  • Μουσική βραδυά στη Στενή Βάλα
  • Επαναλαμβανόμενες πολιτιστικές δράσεις και  θεατρική παράσταση
  • Συνεχής ενημέρωση από σήμερα και ως το πέρας της Πανελλήνιας με πολλαπλά ψηφιακά, και έντυπα μέσα, μηχανοργάνωση όλης της εκδήλωσης, συνεχή λειτουργία της γραμματείας
  • Ειδικά σεμινάρια για τους κατόχους φουσκωτών σκαφών με οικολογικό, μετεωρολογικό και αλιευτικό περιεχόμενο
  • Ειδική αναλυτική θαλάσσια ξενάγηση – εργαστήριο ανάπτυξης οικολογικής συνείδησης, στο θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου
  • Οδηγίες – προτάσεις – πληροφορίες για όσους θέλουν να επισκεφθούν και άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων
  • Beach Party, πολλαπλές θαλάσιες δραστηριότητες

Ήδη ξεκίνησε η λειτουργία της γραμματείας με την πετυχημένη διτή σύνθεσή της στη Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο.

 

al_afisa_a4_protasis.jpg

ον φάκελο υποψηφιότητας παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ και Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας, Θόδωρος Καρτσιώτης. Τον ΜΟΦΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Γ. Κόκκος, ο Γεν. Γραμματέας Α. Σαγιόγλου, ο Ταμίας Σ. Φενέρης και ο Α. Καρπούζης εκ μέρους της ΕΕ. Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Τσιουκανάς και ο Αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στη ΓΣ της ΕΟΜΦΣ και πάρα πολλούς φίλους του ΜΟΦΣ και της Αλοννήσου για τη στήριξή τους και για τα καλά τους λόγια για την προσπάθειά μας, για το περιεχόμενο του φακέλλου υποψηφιότητας και για την παρουσίαση των προτεινόμενων δράσεων της επερχόμενης 11ης Πανελλήνιας. Έχουμε πραγματικά εντυπωσιασθεί από την θετικότατη αποδοχή της υποψηφιότητας από τους κατόχους σκαφών και από τα δεκάδες μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις  λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΓΣ (βλ. https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052735429).

 

Ευχαριστούμε θερμά τους ομίλους από όλη την Ελλάδα και την ομοσπονδία ΕΟΜΦΣ, για τη θερμή υποστήριξή τους

 

Περισσότερες Πληροφορίες:    Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και αρχηγός 11η Πανελλήνιας, τηλ. 6970329800 e-mail  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  /Π. Βαφίνης,  Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής  11ης Πανελλήνιας, τηλ. 6937020880 e-mail  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

Επίσημος ιστοχώρος της διοργάνωσης:       www.mofs.gr 

 

all_gs_ekprosopoi_omilon.jpg