High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Ο Όμιλος arrow Παρουσίαση
Παρουσίαση

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Αγαπητοί φίλοι,

το έντυπο - τρίπτυχο με συνοπτικές πληροφορίες για τον  ΜΟΦΣ και τις δράσεις του, είναι έτοιμο. Παρακαλώ όλους τους επαγγελματίες της θάλασσας της Θεσσαλονίκης, να μας βοηθήσουν στη διακίνησή του, τοποθετώντας ένα stand με έντυπα  που θα τους προμηθεύσουμε εμείς. Σας παρακαλούμε να έρθετε τη Δευτέρα 1/12/2014 μετά τις 8μμ στον όμιλο, για να σας προμηθεύσουμε το (μικρό επιτραπέζιο) stand και τα τρίπτυχα.  Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 6970329800 για να κανονίσουμε την αποστολή του στην επιχείρησή σας.

 Υπενθυμίζουμε ότι ο ΜΟΦΣ με τις δράσεις του και με τα επιμορφωτικά του προγράμματα, παρέχει σημαντική προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του χώρου . Επίσης στις 8/12/2014 ξεκινά το νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΜΟΦΣ, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες θεματικές ενότητες , ώστε να είναι  χρήσιμο στους παλαιούς και ιδιαίτερα στους νέους καπετάνιους και αλιείς.

 ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ - εδώ και χρόνια -  ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ αντιμετωπίζουμε όλες τις επιχείρησης του χώρου, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, δείτε αναλυτικά εκδηλώσεις και φωτογραφίες επιλέγοντας τις δράσεις οι αποίες παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά στο αριστερό μέρος του site μας.

kartsiotis_mofs_a4_triptixo_oct_14_a_side_ii_site.jpg

-------------------------------------------------------------------

kartsiotis_mofs_a4_triptixo_oct_14_b_side__site.jpg

 mo6_bradia_2009.jpgpatriar.jpgxoros1.jpgts1.jpg___________________________________________________________________________________________________________________________

naxos2.jpgnaxos3.jpgpsara1.jpg

imgp0296s.jpg

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του ΜΟΦΣ είναι το 6970329800

Το αναβαθμισμένο site του ΜΟΦΣ είναι www.mofs.gr            

                       

 evia_0203.jpgevia_tzimpada.jpggame_fis_2009_1.jpg

apok_12_1_s.jpgapok_12_9_s.jpg

thermaikos_2011.jpg