High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Εκδηλώσεις - Εκδρομές
ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ

Από τις δράσεις μας συνεχώς παράγεται πολυμεσικό υλικό video, photo, ψηφιακές παρουσιάσεις , ηχογραφημένα κείμενα κ.τ.λ, δομημένο σε 3 θεματικές:

1. Εκδρομές  2. Εκδηλώσεις 3. Εκπαιδευτικό επιμορφωτικό υλικό

Ταυτόχρονα υποστηρίζεται το πολυδύναμο επιμορφωτικό πρόγραμμα των  σεμιναριών.Σημειώνεται η χρήση συστημάτων εξ αποστάσεως "ασύγχρονης" εκπαίδευσης για την επιμόρφωση των μελών του ΜΟΦΣ.  Για παράδειγμα το εκπαιδευτικό υλικό από το σεμινάριο της Τετάρτης 13/5/2009, είχε αναρτηθεί πριν από την έναρξη του σεμιναρίου, 85 μέλη του ΜΟΦΣ το είχαν μελετήσει ώστε να είναι αποδοτικότερη η εκπαιδευτική διαδικασία. Στη συνέχεια παρέμεινε στο site για περαιτέρω μελέτη και ανατροφοδότηση, στην εβδομάδα που ακολούθησε το επισκέφθηκαν 450 άτομα. 

Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και την υποστήριξη και αυτής της καινοτομίας. 

Με την λειτουργία και αυτού του ψηφικού μέσου ολοκληρώνεται το σύστημα επικοινωνίας και ενημέρωσης του ΜΟΦΣ, το οποίο στηρίζεται στο διαδραστικό site www.mofs.gr

Παράλληλα συνεχίζεται η (συμβατική) επικοινωνία με τια διάφορα έντυπα του ΜΟΦΣ και την περιοδικό έντυπο Infobulletin MOFS . Tην έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του 2009 μπορείτε να τη δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 

Αυτή η βιβλιοθήκη του υλικού, αποθηκεύεται σε 2 ψηφιακά αποθετήρια, τα οποία ανήκουν στον Πρόεδρο του ΜΟΦΣ Θόδωρο Καρτσιώτη. Δείτε τα και κατεβάστε το υλικό που σας ενδιαφέρει

 Υπάρχουν 2 αποθετήρια:

1. Αποθετήριο φωτογραφίων, κάντε ΚΛΙΚ στο https://www.flickr.com/photos/79973821@N07/sets/

 2. Αποθετήριο Video, κάντε ΚΛΙΚ στο  https://www.youtube.com/user/arisk1981kar/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=1

και ΑΝΟΙΞΤΕ (ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ) ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ  (ή ακόμη καλύτερα συνδέστε εξωτερικά ηχεία), για να ακούσετε τους ήχους που συνοδεύεουν τα video και τις παρουσιάσεις.

Tα DVD του ΜΟΦΣ

Είναι διαθέσιμα  για τα μέλη και τους φίλους του ΜΟΦΣ τα παρακάτω cd-dvd

1.     «25 χρόνια ΜΟΦΣ», με τις σημαντικότερες δράσεις της ιστορίας του ΜΟΦΣ

2.     ΑΛΜΑΝΑΚ 2015, με τις δράσεις του ΜΟΦΣ του 2015

3.     Ο Ύμνος του ΜΟΦΣ, οπτικοποιημένος

4.     ΑΛΜΑΝΑΚ 2017, με τις δράσεις του ΜΟΦΣ του 2017

Ζητήστε μας ότι σας ενδιαφέρει

Πληροφορίες για το site www.mofs.gr

To site του ΜΟΦΣ ξεκίνησε πιλοτικά το 2005. Από το 2007 ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Καρτσιώτη δημιούρηγσε το 90% του υλικού του site www.mofs.gr και επίσης από την ίδια ημερομηνία το συντηρεί. Το site είναι από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα, μεταξύ των ναυτικών ομίλων όλης της χώρας

 Η επιλογή ΚΑΙΡΟΣ στο site του ΜΟΦΣ, η πιό δημοφιλής επιλογή, λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια (8 χρόνια στο προσωπικό site του Θόδωρου Καρτσιώτη και τα επόμενα 7 χρόνια στο site του ΜΟΦΣ), προσφέροντας πλουραλιστική ενημέρωση από sites τα οποία στηρίζονται σε διαφορετικά Μαθηματικά (αριθμητικά) μοντέλα.

©Πνευματικά δικαιώματα

Απόσπασμα Πρακτικών της 292 / 15  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΜΟΦΣ της 30 / 1 / 2018 

Sitewww.mofs.gr

Το υλικό που αυτή τη στιγμή υπάρχει στο site του ομίλου σε συντριπτικό ποσοστό αναρτήθηκε με την κατασκευή και επιμέλεια των σχετικών ιστοσελίδων από τον Θ. Καρτσιώτη, από την στιγμή που ανάλαβε την Προεδρία του ΜΟΦΣ το 2007 έως και σήμερα. Οι ημερομηνίες δημιουργίας των αντιστοίχων σελίδων και των γεγονότων στα οποία αναφέρονται  αποδεικνύουν και προσδιορίζουν τα πνευματικά δικαιώματα ανά σελίδα.

Τα πνευματικά δικαιώματα για την επιλογή της υποσελίδας «ΚΑΙΡΟΣ»,  η οποία έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα,  ανήκουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά στον Θ. Καρτσιώτης, ο οποίος την δημιούργησε και την συντηρεί ανελλιπώς από το 2007.

 Το ΔΣ αποδέχεται ομόφωνα την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων, όπως προσδιορίστηκαν προηγουμένως, από τον Θ. Καρτσιώτη στούς αρμοδίους υπεύθυνους του ΔΣ του ΜΟΦΣ, και στα μελλοντικά ΔΣ.  και αποδέχεται τον όρο ότι «δεν θα υπάρξει καμμία αλλαγή ή διαγραφή στο υλικό που είναι αναρτημένο από την δημιουργία του site και έως σήμερα»

Ορίζει ως διαχειριστές του site τον Αντιπρόεδρο και τον Πρόεδρο, προς τον οποίο γνωστοποιήθηκαν οι κωδικοί πρόσβασης.

 Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά την προσφορά του Θ. Καρτσιώτη στην ηλεκτρονική παρουσία του ομίλου , η οποία ας σημειωθεί ότι με το αξιόλογο υλικό που δημοσιευόταν, και με την μεθοδολογία δημοσίευσης, είχαν ως αποτέλεσμα:

1.               τα ψηφιακά μέσα του ΜΟΦΣ site και facebook,  να είναι εδώ και καιρό πρώτα σε επισκεψιμότητα σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο συγκρινόμενα  με τα μέσα των άλλων ομίλων φουσκωτών , αλλά και με όλους τους ναυτικούς ομίλους της χώρας.

2.               Τα μέσα αυτά συνέβαλλαν αποφασιστικά στην υλοποίση όλων των δράσεων και ιδίως των μεγάλων (π.χ. για την 11η Πανελλήνια δημιουργήθηκε ειδικό πλήρες υπο-site) και στην υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος.

3.               Συνέβαλλαν επίσης στην εδραίωση του κύρους και της φήμης του ΜΟΦΣ Πανελληνίως

4.               Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι  τα περισσότερα από τα νέα μέλη και τα μέλη μας από την Καβάλα και τη Νάουσα, έμαθαν για τον ΜΟΦΣ, ήρθαν στον όμιλο και έγιναν μέλη εξαιτίας της σωστής παρουσίας του ΜΟΦΣ στον ψηφιακό χώρο. 

Πληροφορίες για τη σελίδα στο FACEBOOK

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052735429

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΣ ΜΟΦΣ και ©Πνευματικά δικαιώματα

Απόσπασμα Πρακτικών της 292 / 15  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΜΟΦΣ της 30 / 1 / 2018  

Το ΔΣ αποδέχεται ομόφωνα την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων από τον δημιουργό και διαχειριστή της ιστοσελίδας του facebook με τον τίτιλο «Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Καρτσιώτης Θεόδωρος), διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052735429, στούς αρμοδίους υπεύθυνους του ΔΣ του ΜΟΦΣ, και στα μελλοντικά ΔΣ του ΜΟΦΣ  και αποδέχεται τον όρο ότι «δεν θα υπάρξει καμμία αλλαγή ή διαγραφή στο υλικό που είναι αναρτημένο από την δημιουργία της σελίδας και έως σήμερα»

Ορίζει ως διαχειριστές της ιστοσελίδας τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο και συμφωνεί να δημοσιευθεί το παρακάτω πληροφοριακό κείμενο:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK

Αγαπητοί φίλοι του facebook

Η παρούσα ψηφιακή σελίδα ξεκίνησε πιλοτικά ως προσωπική σελίδα του Θόδωρου Καρτσιώτη στα τέλη του 2015.

Με συνεχές και επίκαιρο πολυμεσικό υλικό απέκτησε μεγάλη επισκεψιμότητα. Εκατοντάδες φίλοι από όλοι την Ελλάδα σταδιακά συνδέθηκαν  μαζί  μας φθάνοντας τους 1500.

Στην αρχή η σελίδα περιείχε προσωπικές πληροφορίες και αναρτήσεις   Λειτουργούσε επίσης και ως συμπληρωματικό μέσο πληροφόρησης  για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές δραστηριότητες του ΜΟΦΣ, δεδομένου ότι ο Θόδωρος Καρτσιώτης είχε την ιδιότητα του Πρόεδρου του ΜΟΦΣ.

Από τις αρχές του 2017, η σελίδα περιέχει πληροφορίες που αφορούν μόνο τον  ΜΟΦΣ. Ο Θ. Καρτσιώτης παρεχώρησε τα πνευματικά της δικαιώματα στους αρμοδίους υπεύθυνους του ΔΣ του ΜΟΦΣ, και στο υπάρχον ΔΣ και στα μελλοντικά ΔΣ. υπό τον εξής όρο «δεν θα υπάρξει καμμία αλλαγή ή διαγραφή στο υλικό που είναι αναρτημένο από την δημιουργία της σελίδας και έως σήμερα»

Από 30/1/2018, ύστερα από ανασύνθεση του ΔΣ του ΜΟΦΣ, οι διαχειριστές πλέον του χώρου, είναι ο Θόδωρος Καρτσιώτης Αντιπρόεδρος του ΜΟΦΣ & υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας και ο Άγγελος Καρπούζης Πρόεδρος του ΜΟΦΣ.

Είναι προφανές, ότι σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης - όπως το facebook - το οποίο απαιτεί συνεχή ενημέρωση και επικαιροποίηση, δεν είναι δυνατόν όλο το υλικό που δημοσιεύεται να προεγκρίνεται από το ΔΣ .Επομένως οι απόψεις και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται προφανώς εκφράζουν τους διαχειριστές  του χώρου και όχι υποχρεωτικά όλα τα μέλη του ΔΣ.

Για τους παραπάνω ουσιαστικούς και τυπικούς λόγους προστέθηκαν το ονόματα τους δίπλα στον διακριτικό τίτλο του ΜΟΦΣ.»

Μετά τα ως άνω οι κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα γνωστοποιήθηκαν ατον Πρόεδρο Α. Καρπούζη.

 

 Καλή σας περιήγηση