High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Ανακοινώσεις
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
 

Με μεγάλη επιτυχία παρά τις δύσκολες καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, ο ΜΟΦΣ έκοψε την ετήσια πίτα του στις 22/2/2009, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean Palace

Παράλληλα υπεγράφη το σύμφωνο συνεργασίας του ΜΟΦΣ, με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Το σύμφωνο υπεγράφη από τον Πρόεδρο του ΜΟΦΣ Θόδωρο Καρτσιώτη και από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Πλοίαρχο ΛΣ Καλαφάτη Θεοτόκη, Κεντρικό Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης

Παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Στ. Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδης, ο Υφυπουργός Τύπου κ. Κ. Γκιουλέκας ο τ. Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ορφανός, ο Βουλευτής Α. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Χ.Οικονομίδης, οι Λιμενάρχες Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και πλήθος μελών και φίλων του ΜΟΦΣ.

Η εκδήλωση άρχισε με τον πιανίστα και μέλος του ΜΟΦΣ Τάσο Παπανδρεόπουλο και ολοκληρώθηκε με επιλεγμένα Ελληνικά τραγούδια που ερμήνευσε η Κυριακή Γεωργιάδου με την θαυμάσια φωνή της, με την συνοδεία πιάνου. Μουσική επιμέλεια Κλήμης Γεωργιάδης, μέλος  ΔΣ του ΜΟΦΣ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΗΣ Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε -6944948910     κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση.

lim_karts.jpg

lim_ds.jpg

geniko_plano_pita.jpg

kalafatis_karts.jpg

pita_klenthis.jpgoikonomidis_karts.jpg

pita0.jpgpita1.jpgpita2.jpgpita3.jpgpita4.jpgpita5.jpgΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΕΝΝΑΠ