High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Εκδηλώσεις - Εκδρομές
Μουσική βραδυά 052009
 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΕΙΑ -BARBEQUE ΣΤΟΝ ΜΟΦΣ

Την Δευτέρα 25/5, εγκαινιάσθηκε ο ειδικά διαμορφωμένος τύπος - ακρογιάλι του ΜΟΦΣ. Σε ένα θαυμάσιο χώρο με αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις περισσότεροι από 110 μέλη και φίλοι του ΜΟΦΣ παρακολούθησαν ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασε ο έφορος τομέα Ψυχαγωγίας Κλήμης Γεωργιάδης. Ταυτόχρονα γινόταν προβολή σε γιγαντοοθόνη πολυμεσικού υλικού - video με τις πρώτες 15 δράσεις του προγράμματος ΜΟΦΣ 2009 και με ειδικά video οπτικοποίησης του Μουσικού προγράμματος. 

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ παρουσίασε της επόμενες εκδηλώσεις - θαλάσσια του Ομίλου  (αποστολή στα Ψαρά, συμμετοχή στην Πανελλήνια συνάντηση της Νάξου, ταξίδι στο Άγιο Όρος). Στη συνέχεια ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης χαιρέτισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας θαλάσσιας υποδομής για την παραλία της Θεσσαλονίκης. Παραβρέθηκε η Νομαρχιακή Σύμβουλος Χριστίνα Κελεσίδου.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση είχε (και) τον χαρακτήρα της δοκιμής για την επερχόμενη τελετή έναρξης της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών σκαφών, που θα οργανώσει ο ΜΟΦΣ στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 12-05-2009.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

 

  

mo1_bradia_2009.jpgmo2_bradia_2009.jpgmo3_bradia_2009.jpgmo4_bradia_2009.jpg