High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Ανακοινώσεις
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970329800                                      ΑΠ: 1/ 1.12.2008

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Μ.Ο.Φ.Σ. 2009

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Μ.Ο.Φ.Σ., ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Το Δ.Σ. υιοθετώντας το πρόγραμμα που αναπτύχθηκε και μοιράσθηκε γραπτά στην Γ.Σ. της 17ης Νοεμβρίου 2008, ξεκίνησε άμεσα την εφαρμογή του. Για όσους δεν ήσασταν παρόντες, επισυνάπτεται σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Μ.Ο.Φ.Σ στην οποία απεικονίζεται η κατανομή αρμοδιοτήτων.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη του Μ.Ο.Φ.Σ., ενεργά ή μη, παλιά και νέα. Ελπίζουμε ότι τα παλαιότερα μέλη θα εκτιμήσουν τη νέα αυτή προσπάθεια, θα συμπληρώσουν τα έντυπα και θα επαναδραστηριοποιηθούν. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι με βάσει το τροποποιημένο καταστατικό μας δεν απαιτείται η κατοχή φουσκωτού σκάφους για την εγγραφή των μελών μας, επομένως απευθυνόμαστε σε ένα ευρύτερο φάσμα.

Πρώτη ενέργειά μας είναι η διενέργεια έρευνας ανίχνευσης των τάσεων των μελών για τη διαμόρφωση του ετήσιου προγράμματος του Ομίλου και η οργάνωση του Μ.Ο.Φ.Σ. με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Καταρτίσαμε ένα σύγχρονο πολυδιάστατο πρόγραμμα 30 εκδηλώσεων που δομείται σε 4 άξονες:

  • - Μικρά και μεγάλα θαλάσσια ταξίδια και αποστολές
  • - Επιμορφωτικό πρόγραμμα με 11 επιμέρους σεμινάρια με θεωρητικό και πρακτικό μέρος σε στεριά και θάλασσα
  • - Δραστηριότητες θεωρητικές και πρακτικές για την αλιεία
  • - Κοινωνικές εκδηλώσεις και ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Οι δράσεις του προγράμματος είναι συγχρονισμένες και συνδυασμένες, το επιμορφωτικό πρόγραμμα υποστηρίζει τις θαλάσσιες δράσεις που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα τίθεται σε δημόσια διαβούλευση, μας ενδιαφέρει και η δική σας γνώμη. Σας  παρακαλούμε να διαθέσετε λίγο χρόνο και να συμπληρώσετε :

  1. Το επισυναπτόμενο απογραφικό δελτίο
  2. Το επισυναπτόμενο έντυπο διαβούλευσης - έρευνας για το πρόγραμμα του Μ.Ο.Φ.Σ. 2009. Στο έντυπο αυτό και στο τετράγωνο της κάθε εκδήλωσης συμπληρώνουμε τους κωδικούς:
  1.  
    • 1 =  ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ 
    • 2 = ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ (Είναι η καταρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενδεχόμενη συμμετοχή)
    • 3 = ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ

Στη συνέχεια, στείλτε τα δύο αυτά έντυπα ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Θόδωρος Καρτσιώτης

Αιγαίου 78 Τ.Κ. 55133

Θεσσαλονίκη

Εάν χειρίζεστε e-mail, θα διευκόλυνε ιδιαίτερα στην αποδελτίωση να ακολουθήσουμε την ψηφιακή οδό,

  • δηλαδή στείλτε μας το mail σας με sms στο τηλέφωνο  6970329800
  • θα σας αποσταλεί άμεσα ένα mail, από όπου θα κατεβάσετε τα κείμενα
  • θα συμπληρώσετε τα κείμενα σε word
  • θα τα αποστείλετε με mail στο tkartsiotis@yahoo.com

Η γρήγορη ανταπόκρισή σας θα βοηθήσει στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων του προγράμματος 2009, για το οποίο θεωρούμε ότι είναι το πληρέστερο πρόγραμμα που παρουσιάσθηκε ποτέ, τουλάχιστον για τα δεδομένα των ελληνικών ναυτικών ομίλων, και ότι θα καλύψει το σύνολο των μελών μας. Οι απόψεις σας θα ληφθούν υπόψη, αρκεί να φθάσουν πριν από τις 15/12/2008.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και σας περιμένουμε όλους στο Μ.Ο.Φ.Σ. κατά την ημέρα έναρξης του προγράμματος (1ο επιμορφωτικό σεμινάριο), τη Δευτέρα 15/12/2008, ώρα 8:30 ακριβώς. επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση Βεβαίως θα χαρούμε ιδιαίτερα αν σας δούμε και πριν από την ημερομηνία αυτή (κάθε Δευτέρα 8:30 μ.μ. στο Μ.Ο.Φ.Σ.). Μια επίσκεψη στον Μ.Ο.Φ.Σ., πέρα των άλλων, θα βοηθήσει και στην άμεση συμπλήρωση των εντύπων.

Στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλ: 6970329800

Ο Πρόεδρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

 

Θόδωρος Καρτσιώτης

 

Κλεάνθης Περσίδης

 

Σημείωση: Για τους αγώνες φουσκωτών σκαφών

Δεν παραγνωρίζουμε ότι ο ΜΟΦΣ ήταν ο πρώτος όμιλος στην Ελλάδα που διοργάνωσε αγώνες φουσκωτών σκαφών, τιμούμε τους πρωταθλητές που ανέδειξε ο όμιλος και όσους αγωνίζονται ακόμη και σήμερα. Όμως σήμερα η διοργάνωση των αγώνων απαιτεί σοβαρή μελέτη. Το ΔΣ καλεί τα παλιά μέλη του ΜΟΦΣ και όποιον άλλον ενδιαφέρεται να υποβάλει στο ΔΣ φάκελο με λεπτομερή περιγραφή όλων των παραμέτρων για πιθανή διοργάνωση αγώνων όπως: Νομικά θέματα και θέματα ασφαλείας, προϋπολογισμός, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών αγώνων-καταμετρήσεων-ενστάσεων κ.τ.λ. Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος του ΔΣ θα παρευρεθεί σε αγώνες που θα γίνουν την επόμενη χρονιά. Στην συνέχεια το ΔΣ θα εξετάσει τον φάκελο και σε συνδυασμό με τις παρατηρήσεις του Προέδρου θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη επιστροφή του ΜΟΦΣ στους αγώνες.