High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow 11 arrow Εκδηλώσεις arrow ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2011
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2011
   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ 07.1.2011

ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2011

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η 1η εκδήλωση του προγράμματος του ΜΟΦΣ για το 2011, «ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2011».

Σκάφη του ΜΟΦΣ , συμμετείχαν στη  Ρίψη  του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στη Ρίψη  του Τιμίου Σταυρού στο Ναυτικό Όμιλο στην Καλαμαριά.

Στη συνέχεια στη λέσχη προσφέρθηκε ουζάκι σε 70 μέλη και φίλους του ομίλου  Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς Γιάννης  Αβραμίδης. Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Καρτσιώτης ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμαριάς για την επίστρωση του δρόμου του Ομίλου και για την κατασκευή των χώρων Υγιεινής, έργα που έγιναν την τρέχουσα διετία, καθώς και για τη γενικότερη συνεργασία του Δήμου με τον ΜΟΦΣ

Απαντώντας ο Δήμαρχος Καλαμαριάς συνεχάρη τον ΜΟΦΣ για το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων (λέγοντας «από όλα τα κτήρια που έχουν παραχωρηθεί στους Ομίλους είναι το πιο περιποιημένο») και για το πολυδύναμο πρόγραμμα του ΜΟΦΣ. Ζήτησε επίσης αναλυτική ενημέρωση για όλο το πρόγραμμα του ΜΟΦΣ ώστε να εξετασθούν πιθανές συνεργασίες και συμμετοχή του Δήμου.

 Την ημέρα των Θεοφανείων λειτούργησε το νέο δώμα του ΜΟΦΣ το οποίο προσφέρει θαυμάσια θέα και δένει λειτουργικά με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Η επόμενη εκδήλωση του ΜΟΦΣ έχει προγραμματισθεί για τις 15/1/2011 και είναι η θαλάσσια εκδρομή στη ΤΖΟΥΓΚΡΙΑ (ΣΚΙΑΘΟΣ) την οποία παραδοσιακά κάνει ο ΜΟΦΣ στις Αλκυονίδες Ημέρες.

Στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλ: 6970329800

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Θόδωρος Καρτσιώτης

Κλεάνθης Περσίδης

MACEDONIAN RIB CLUB

www.mofs.gr