High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow 11 arrow Εκδηλώσεις arrow ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2009
ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ 08.1.2009

ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2009

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η 2η εκδήλωση του προγράμματος του ΜΟΦΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑ 2009. 10 σκάφη του ΜΟΦΣ με αρχηγό τον αντιπρόεδρο Γ. Κόκκο, συμμετείχαν στην  Ρίψη  του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στην Καλαμαριά.

Στη συνέχεια στη λέσχη προσφέρθηκε γεύμα σε 120 μέλη και φίλους του ομίλου.

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδης, ο τ. Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γ. Ορφανός, ο βουλευτής κ. Κ. Γκιουλέκας,  ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και μέλος του ΜΟΦΣ κ. Π. Ψωμιάδης και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καλαμαριάς.

Η επόμενη εκδήλωση του ΜΟΦΣ έχει προγραμματισθεί για τις 19/1/2009 και θα είναι το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο. Θα διεξαχθεί στο εντευκτήριο του ΜΟΦΣ και θα έχει την μορφή  "Επιμορφωτικό σεμινάριου – εργαστήριο" με αντικείμενα : Χρήση του διαδικτύου &  κιν. τηλεφώνων  για την πρόβλεψη καιρού ( Εισ. Θ. Καρτσιώτης), Κινητά και περελκόμενα κατάλληλα για το φουσκωτό (Εισ .στέλεχος  Κινητής τηλεφωνίας).

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την εκδήλωση υπάρχουν στο ανανεωμένο site του ΜΟΦΣ www.mofs.gr. Εάν χρειάζεσθε περισσότερες φωτογραφίες ή φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

Στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλ:  69...

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Θόδωρος Καρτσιώτης

Κλεάνθης Περσίδης

MACEDONIAN RIB CLUB

www.mofs.gr