High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Ο Όμιλος arrow Επιτροπές
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2017

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Μ.Ο.Φ.Σ. 16_10_2017

Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Φ.Σ. αποφάσισε να εντάξει την προγραμματισμένη αιμοδοσία των μελών του ΜΟΦΣ, στην αιμοδοσία του Δήμου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας του Δήμου (στον οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί ο ΜΟΦΣ εδώ και 25 χρόνια)  με τον όμιλο.

aimodosia_2017.png 

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται ύστερα από πρόσκληση  της  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017,  στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού του Δήμου.

 

Κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού(πλατεία Δημαρχείου) από τις 9.00 το πρωί έως  τις 13.30 και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια προκειμένου να προσφέρουν αίμα, σώζοντας ζωές.

Στόχος της δράσης αυτής είναι  η αύξηση των αποθεμάτων τράπεζας αίματος της υπηρεσίας, και ταυτόχρονα η ανάπτυξη   ενός   πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος, στο κοινωνικό περιβάλλον των δημοτών εκείνων,  που θα συμμετέχουν και θα προσφέρουν αίμα, ώστε να αντιμετωπίζονται  οι  έκτακτες ανάγκες.  

Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο  θα βρίσκεται και το παράρτημα Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων.

Τα αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης για τον άνθρωπο, θα γίνουν  για μια ακόμη φορά φανερά στην Καλαμαριά, μέσα από τη 13η αυτή εθελοντική αιμοδοσία, μεταφέροντας το μήνυμα “ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ”.

Πληροφορίες: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων τηλ. 2313 314 500 και 2313 314 502