High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow Ο Όμιλος arrow Επιτροπές
O ΜΟΦΣ ΣΤΟ FACEBOOK
O ΜΟΦΣ στο FACEBOOK

Στη διεύθυνση
δημιουργήσε ο Πρόεδρος στο όνομά του, για τους λόγους που εξηγούνται παρακάτω, χώρο κυρίως για ανταλλαγή πολυμεσικού υλικού και άμεσης πληροφόρησης.


Το site του ΜΟΦΣ
όπου παρέχεται συνεχή ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας και είναι αναρτημένο πλούσιο υλικό από αυτές
παραμένει το κύριο μέσο επικοινωνίας μας.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
Παρατίθεται σχετικό κείμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK

11/2014 



Αγαπητοί φίλοι του facebook

Ευχαριστώ θερμά τους εκατοντάδες φίλους και επιχειρήσεις που συνεχίζουν να συνδέονται μαζί μας στις ελάχιστες ημέρες λειτουργίας του χώρου στο facebook.

Ζητώ συγνώμη γιατί δεν είναι προφανώς θεμιτό, να ανταποκριθώ θετικά κάνοντας like σε πολλές επιχειρήσεις και δημοσιεύσεις του facebook για τις οποίες υπάρχουν σχετικές προσκλήσεις.
Αποφεύγω οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί ως διαφήμιση επιχείρησεων και κατά μείζονα λόγο επιχείρησης που ασχολείται με το θαλάσσιο χώρο. Γι αυτό το λόγο άλλωστε αφαιρέθηκαν κοινοποιήσεις που αφορούσαν προιόντα που απευθύνονται σε σκάφη αναψυχής.

Το facebook αποτελεί ένα συμπληρωματικό μέσο πληροφόρησης για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές δραστηριότητες του ΜΟΦΣ. Σποραδικά θα δημοσιεύονται δράσεις του παρελθόντος.
Η ιστοσελίδα μας - όπου είναι αναρτημένο πολυμεσικό υλικό από την πλούσια ιστορία μας - www.mofs.gr εξακαλουθεί να είναι το κύριο μέσο.

Είναι προφανές, ότι σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης - όπως το facebook - το οποίο απαιτεί συνεχή ενημέρωση και επικαιροποίηση, δεν είναι δυνατόν όλο το υλικό που δημοσιεύεται να προεγκρίνεται από το ΔΣ .
Επίσης δημοσιεύονται και επί μέρους δραστηριότητες των μελών του ΜΟΦΣ οι οποίες δεν είναι επίσημες δραστηριότητες του ΜΟΦΣ και επομένως δεν ακολουθείται η συνήθης διαδικασία προσκλήσεων για συμμετοχή όλων των μελών.
Υλικό από ατομικά ταξείδια των μελών μας σε θάλασσα και σε στεριά και άλλες δράσεις, είναι ευπρόσδεκτο.

Επομένως οι απόψεις και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται προφανώς εκφράζουν τον διαχειριστή του χώρου - Πρόεδρο του ΜΟΦΣ - και όχι υποχρεωτικά όλα τα μέλη του ΔΣ.

Για τους παραπάνω ουσιαστικούς και τυπικούς λόγους προστέθηκε το όνομα μου μετά τον διακριτικό τίτλο του ΜΟΦΣ.


Ο διαχειριστής


Θόδωρος Καρτσιώτης
Πρόεδρος ΜΟΦΣ
6970329800
 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ I ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK

10/2014 

Αγαπητοί φίλοι του facebook

Όπως αναφέραμε στις πρώτες μας δημοσιεύσεις: «Δημιουργήσαμε το χώρο κυρίως για ανταλλαγή πολυμεσικού υλικού.Στο site του ΜΟΦΣ www.mofs.gr παρέχεται συνεχή ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας και είναι αναρτημένο πλούσιο υλικό από αυτές».

Για να είμαι ειλικρινής, έχω επανειλημμένα εκφράσει στο παρελθόν ως καθηγητής Πληροφορικής και Παιδαγωγικής της πληροφορικής, τις επιφυλάξεις μου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λόγους προστασίας προσωπικών δεομένων, κοινωνικούς (απομονωτισμός) και άλλους. Θεωρώ υπαρκτό τον κίνδυνο να δημιουργούμε οι ίδιοι τον big brother και μάλιστα με τη συνέναισή μας και τη συμμετοχή μας.

Στην πρόσφατη κάθοδός μας στην Αθήνα, ο Σπύρος Πριόβολος και άλλοι φίλοι του ΜΟΦΣ, μας ζήτησαν υλικό και κυρίως συνεχή ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας, οι οποίες παρόλο που αναρτώνται στο www.mofs.gr είναι πιθανόν να μη φθάνουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Έτσι ξεκίνησα εντελώς πιλοτικά το χώρο και μέσα σε 5 μόνο ημέρες τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά εφόσον:

•-          Περισσότεροι από 300 φίλοι έχουν ήδη ζητήσει και έχουμε αποδεχτεί τη φιλία τους. (Τον 1ο μήνα οι φίλοι ξεπέρασαν τους 500)

•-          Δέχθηκα δεκάδες θετικά τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε όλους και επιδιώκουμε την θετική κριτική σας για τη βελτίωση της επικοινωνίας μας.

Απατώντας σε σχετικές απορίες - υποδείξεις σας:

•1.      Θα γραφούμε στο εξής 2 λόγια για κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται και ορισμένες πληροφορίες που πιθανόν να είναι χρήσιμες στους φίλους μας.

•2.      Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και άλλες που θα ακολουθήσουν στις προσεχείς ημέρες είναι από την τετραήμερη εκδρομή μας στη Θράκη 25-28/10/2014. Στο τέλος δημοσιεύεται το πλήρες πρόγραμμα.

•3.      Οι «φυσιολατρικές» και Πατριδογνωστικές εκδρομές του ΜΟΦΣ, οργανώνονται αρκετό καιρό σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και άτομα, στην συγκεκριμένη εκδήλωση συνεργαστήκαμε με τους :

•a.      Φορέας Διαχείρισης λίμνης Βιστωνίτιδας και ΔΕΛΤΑ Νέστου

•b.      Φορέας Διαχείρισης δάσους ΔΑΔΙΑΣ

•c.       Φορέας Διαχείρισης ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ

•d.      Μουσείο Μεταξιού Σουφλίου

•e.      Μουσείο Τέχνης Μεταξιού

•f.        Ηγουμένη Μονής Παναγίας Πορταίτισσας

•g.       Δήμο Σουφλίου

•h.       Δήμο Τοπείρου

•i.         Διευθύντρια αθλητικού κέντρου Skoda Ξάνθης

•j.         Κέντρο Πληροφόρησης ΔΕΛΤΑ την ξεναγό και τους 3 βαρκάρηδες στις πλάβες του Έβρου

•k.        Δημοτικό διαμέρισμα Φερών Δήμου Αλεξανδρούπολης

•l.          Όμιλο Φουσκωτών σκαφών Αλεξανδρούπολης

•4.      Στις οδικές μας εκδρομές μετέχουν μέλη του ΜΟΦΣ με τις οικογένειές τους (έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα εκπαιδευτικής προστιθέμενε αξίας) και φίλοι του ΜΟΦΣ οι όποιοι γίνονται μέλη πριν από την έναρξη τις εκδρομής.

•5.      Στις εκδρομές περιλαμβάνονται light τζιπάδες (συνήθως με ξεναγό), για το λόγο αυτό τουλάχιστον το 75% των αυτοκινήτων  πρέπει να είναι τζιπ

Ευχαριστούμε πολύ

Θόδωρος Καρτσιώτης

Τηλ. 6970329800