High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow 11 arrow 11 Πανελλήνια συν arrow 8. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
8. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 (14)  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  

new-animated-1.gifΜήνυμα του αρχηγού με τη λήξη της  11ης Πανελλήνιας στη νήσο Ψαθούρα  

ΔΕΙΤΕ

1. Webcasting - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΑ" ΤΗΝ 11η Πανελλήνια 

2. Oδηγίες προσέγγισης - δέσιμο σκάφους   

3. ΤΟ 24σελιδο γενικό ENTΥΠΟ 

4.Το 16σελιδο ΟΔΗΓΙΕΣ πλου - εσωτερικός κανονισμός - λεπτομέρειες του προγράμματος της 11ης Πανελλήνιας 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 21/6/2016 ώρα 13:00

Σε προηγούμενη ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης των αναμνηστικών και των λαχείων της 11ης Πανελλήνιας και του ΔΣ του ΜΟΦΣ, έχει καθοριστεί ο τρόπος τηςαντικειμενικής και διαφανούς  διαδικασίας κλήρωσης σε σύνδεση με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 21/6/2016.

Η διαδικασία εξηγήθηκε την συνένετευξη τύπου της 20/6/2016 και αναρτήθηκε το πρωι της 21/6/2016 στο site του ΜΟΦΣ και στο Facebook.

Μέρος των λαχείων είχε παραδοθεί σε ομίλους για να διακινηθούν στην περιοχή τους. Όμως 3 όμιλοι παρά τις υπενθυμίσεις μας, δεν παρέδωσαν το αντίτιμο των λαχνών και το σπουδαιότερο τα λαχεία που δεν πουλήθηκανώστε να μην συμμετέχουν αυτοί οι αριθμοί στην κλήρωση.

Το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα διότι, θα υπάρχουν λαχεία σε χείρας τρίτων εκτός της αρμόδιας επιτροπής, τα οποία θα συμμετέχουν στην κλήρωση χωρίς να έχουν πουληθεί, γεγονός που δημιουργεί προφανή διαβλητότητα.

Επίσης δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν όλα τα λαχεία που πήραν αυτοί οι όμιλοι και να υπάρξει περίπτωση να κληρωθεί αριθμός λαχείου που έχουν πουλήσει,  να έχει ακυρωθεί με αποτέλεσμα ο «τυχερός», να μην μπορεί  να παραλάβει το δώρο  του.

Μετά από αυτά αποφασίζεται η μετάθεση της κλήρωσης κατά μία εβδομάδα, δηλαδή να συνδεθεί η κλήρωση του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας με την επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (της 28/6/2016)

ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΟΜΙΛΟΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. 

_______________________________________________________ 

ΤΡΟΠΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

 

Η επιτροπή διαχείρισης των αναμνηστικών και των λαχείων της 11ης Πανελλήνιας και το ΔΣ του ΜΟΦΣ, ανακοίνωσαν κατά τη συνέντευξη τύπου της 20/6/2016, τον τρόπο κλήρωσης του λαχείου της Πανελλήνιας, ο οποίος συνδέεται με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 21/6/2016, εξασφαλίζοντας την πλέον αντικειμενική και διαφανή διαδικασία κλήρωσης των 3  δώρων του λαχείου.

ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ: Οι 3 αριθμοί του λαχείου της Πανελλήνιας αντιστοιχούν σε κληρωθέντες αριθμούς του Λαϊκού (τον ονομάζουμε στα επόμενα ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ), με την σειρά που υπάρχει στους σχετικούς πίνακες (βλ. επισυναπτόμενο κατάλογο κερδών) ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ, ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ :

-         Ξεκινάμε με τον 1ο πίνακα (ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ) και με τον 1ο λαχνό (σκάφος Viper)

-         Εάν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος του 8000 αφαιρείται το τελευταίο ψηφίο

-         Εάν ο αριθμός αντιστοιχεί σε λαχείο της Πανελλήνιας που δεν έχει πουληθεί, προχωρούμε στον επόμενο πίνακα ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και αν χρειασθεί στον πίνακα ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ακολουθώντας την σειρά των αριθμών του πίνακα, μέχρι να βρεθεί αριθμός που να αντιστοιχεί σε πωληθέντα αριθμό της  11η Πανελλήνιας

-         H ίδια διαδικασία ακολουθείτε για τον 2ο λαχνό (flaps hydrotab) και για τον 3ο λαχνό (μηχανή Mercury 8HP)

-         Εάν εξαντληθούν όλοι οι κερδίζοντες αριθμοί από τους πίνακες της κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου, τότε πηγαίνουμε στην επόμενη κλήρωση του Λαϊκού για την κλήρωση των λαχνών που δεν αντιστοιχήθηκαν με πωληθέντα λαχεία σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφηκε.

Αναλυτικό – παράδειγμα με βάση την 23η κλήρωση της 7-6-2013

laxeio.png 

 

1ος ΛΑΧΝΟΣ : Φουσκωτό σκάφος VIPER 320  (Ξεκινάμε από τον πίνακας ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ)

Στην 23η κλήρωση ο 1ος αριθμός αντιστοίχισης είναι ο 38938. Εναι μεγαλύτερος του 8000, αφαιρούμαι το τελευταίο ψηφίο και προκύπτει ο αριθμός 3893 ο οποίος θα κέρδιζε το φουσκωτό viper εφόσον είχε πουληθεί.

Εάν δεν είχε πουληθεί, τότε συνεχίζουμε μέχρι να βρεθεί ο αριθμός αντιστοίχισης στους επόμενους πίνακες, που να αντιστοιχεί σε λαχείο που έχει πουληθεί και αυτός ο αριθμός θα κερδίσει το 1ο δώρο. Στο παράδειγμά μας ο αριθμός αυτός είναι ο 1475 (14751 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου), που είναι ο πρώτος αριθμός του επόμενου πίνακαΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

Προχωρούμε μέχρι να βρεθεί ο αριθμός που να αντιστοιχεί σε λαχείο που πουλήθηκε, και μετά προχωρούμε στον 2ο λαχνό.

 

 2ος ΛΑΧΝΟ Σ:  FLAPS

(Πίνακας ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ)

Εάν υποθέσουμε ότι ο 3893 αντιστοιχούσε σε πωληθέντα αριθμό του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας τότε, έχοντας ολοκληρώσει την εύρεση του αριθμού του 1ου λαχείου, προχωρούμε στην αναζήτηση του 2ου αριθμού.

Ο 2ος αριθμός σύνδεσης  θα ήταν  ο 1475 (14751 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου)  ο οποίος θα κέρδιζε τα flaps (εφόσον είχε πουληθεί).

 

3ος ΛΑΧΝΟΣ : Mηχανή 8 HP

Με τις ίδιες υποθέσεις ο 3ος αριθμός σύνδεσης είναι ο 7883 (78835 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου)  ο οποίος θα κέρδιζε τη μηχανή εφόσον είχε πουληθεί. Εάν δεν είχε πουληθεί τότε ο αριθμός σύνδεσης θα ήταν ο 5982 (είναι μικρότερος του 8000, άρα δεν χρειάζεται να γίνει καμία αφαίρεση ψηφίου)

 

Εάν εξαντληθεί ο πίνακας ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, προχωρούμε στον πίνακα ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, εάν εξαντληθεί και αυτός η διαδικασία μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση του ΛΑΙΚΟΥ για την αναζήτηση των αριθμών των λαχνών που δεν έχουν πουληθεί

 

Προφανώς ο 1ος λαχνός «συμπαρασύρει» τον 2ο και τον 3ο  KAI  ο 2ος τον 3ο .

Αν χρειασθεί πάμε σε επόμενη κλήρωση ή ακόμη και σε επόμενες κληρώσεις του Λαϊκού με την ίδια διαδικασία μέχρι να βρεθούν όλοι οι αριθμοί που να αντιστοιχούν σε λαχεία που κληρώθηκαν. 

____________________________________________________________________________________________________ 

11, ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ HSW 

Παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη σας που είχατε δηλώσει με τη σχετική κατάσταση για την παροχή έκπτωσης στα δρομολόγια της HSW, ότι έχουμε αποστείλει τα ονόματα και έχουν εγκριθεί από την εταιρεία
Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραλάβουν τα εισητήριά τους από σήμερα και έως τις 10/6/2016 από το κεντρικό Πρακτορείο της εταιρείας, πλατεία Καραίσκακη ΠΥΛΗ Ε7 

10. ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO:

Τα λιμάνια της Πανελλήνιας: O ΜΟΦΣ παρουσιάζει νέο ενημερωτικό video για παραλίες και λιμάνια όπου θα γίνουν κάποιες δράσεις

από της 20 της πολυθεματικής 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών. Εναέριες λήψεις Αργύρης Εύδος.

Δείτε τον κόλπο της Περιστέρας (tsipouro_tfactor_ λιμάνι 19/6),  το Πατητήρι, το Λεφτό γυαλό (όπου θα γίνει το beach party 20/6 ),

την Παλιά Αλόννησο (Εναρκτήριο γλέντι 17/6),τη Στενή Βάλα (Μουσική βαδιά 19/6). 

https://www.youtube.com/watch?v=ELow5bsLPjw 

 

9. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ 

ΕΤΟΙΜΟ το υψηλής ποιότητας και σχεδίασης επίσημο ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ, διακριτικό με ΚΕΝΤΗΜΕΝΑ όλα τα ΛΟΓΟΤΥΠΑ.

Ευχαριστούμε την ΕΛΙΝ για τα πανέμορφα μπλουζάκια που με την ποιότητά τους (Russell), τη σύγχρονη γραμμή τους και το υπέροχο χρώμα τους, θα τα φοράμε - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ - σε όλη τη διάρκειά της και για πολύ χρόνο μετά.
Ευχαριστούμε την despina που τα φόρεσε, για να τα γνωρίσουν όλοι οι μετέχοντες και οι φίλοι της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ

http://www.mofs.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=72  

 

 

8. ANAKOIΝΩΣΗ 20_5_2016  

Ανακοινώθηκαν οι Ο.Ε και οι Εθελοντές της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης.

Αποτελούνται από 58 στελέχη του Μ.Ο.Φ.Σ., 48 στελέχη του Δήμου Αλοννήσου και και 8 Σαμαρείτες από την Αλόννησο.  

Μέλη του ΔΣ της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. και Πρόεδροι ομίλων στελεχώνουν την επιτροπή συνεργασίας των ομίλων  

http://www.mofs.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Itemid=70 

 

7. ANAKOIΝΩΣΗ 20_5_2016 

OI ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ  ΤΗΣ 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Ετοιμάζονται 975 κάρτες ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ  για τα άτομα που υπέβαλαν δηλώσεις συμμετοχής στην 11ης Πανελλήνια με 240 σκάφη 

digmata_id.png  

Μετά την πλήρη αποδελτίωση των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής και την ολοκλήρωση της λήψης των διορθωτικών και των διευκρινιστικών e-mails που υπεβλήθησαν, ξεκίνησε η εκτύπωση των καρτών για κάθε συμμετέχοντα με το όνομά οτυ και το λογότυπο του ομίλου του. θα πρέπει να τις φοράμε όλοι (επισυνάπτονται δείγματα) για να συμμετέχουμε στην Πανελλήνια.

Οι κάρτες είναι κύριο στοιχείο της οργάνωσης τόσων ατόμων σε 20 δράσεις). Χωρίς τις κάρτες αυτές δεν θα μπορούμε να μετέχουμε στις δράσεις που ήδη έχουμε δηλώσει, να  ταξιδεύουμε δωρεάν με τα λεωφορεία, να παρευρεθούμε στην κεντρική εκδήλωση και στις άλλες προσφορές των διοργανωτών. Σημειώστε ότι κάθε κάρτα τυπώνεται  ξεχωριστά για τον κάθε συμμετέχοντα και φέρει το λογότυπο του αντίστοιχου ομίλου

 digma_ofse.jpg 

Ζητούμε τη συνεργασία σας για να μην γίνουν άσκοπες δαπάνες και  εκτυπώσεις (σημειώστε ότι με βάσει τις δηλώσεις σας θα τυπωθούν και 975 διπλώματα συμμετοχής), δηλώστε ΑΜΕΣΑ στο Πρόεδρο του ομίλου σας ότι  εξακολουθεί να ισχύει η αίτηση συμμετοχής που υποβάλλατε ηλεκτρονικά. (Ο Πρόεδρος του Ομίλου σας έχει αναλυτικά στοιχεία για τη συμμετοχή των μελών του ομίλου του σε όλες τις δράσεις και συγκεντρωτικά για όλη την Ελλάδα)

Η πρόταση ανάληψης που υπεβλήθη τον Οκτώβριο του 2015 στη ΓΣ της ΕΟΜΟΦΣ, από τον ΜΟΦΣ και το Δήμο Αλοννήσου, έγινε με βάση τα 100 σκάφη και τα 300 άτομα. Όμως οι φυσικές ομορφιές και η τοποθεσία του νησιού, η οργάνωση και η προβολή της 11ης Πανελλήνιας, από το Δήμο και τον ΜΟΦΣ, η στήριξη από την ομοσπονδία και του ομίλους, οδήγησαν σε τεράστια αριθμητικά δεδομένα συμμετοχής σκαφών και ατόμων στις 20 πολυθεματικές δράσεις της, πέρα από κάθε πρόβλεψη με οποιαδήποτε κριτήριο (οικονομική συγκυρία, προηγούμενη εμπειρία κ.τ.λ.). 

Αναγκαστήκαμε πολλές φορές  να αναμορφώσουμε το σχεδιασμό μας, τροποποιήσαμε ελαφρώς το αρχικό πρόγραμμα και βρισκόμαστε στην τελική φάση ολοκλήρωσης  εργασιών και των υποδομών για τον ελλιμενισμό 240 σκαφών, για τα 950 άτομα που θα λάβουν μέρος στην κεντρική εκδήλωση του Σαββάτου 18/6, για τις 745 συμμετοχές  στη μουσική βραδιά στη Στενή Βάλα την Κυριακής 19/6 και για τις τόσες άλλες δράσεις . 

Γράφουμε από την αρχή το πρόγραμμα περιήγισης και τις οδηγίες πλου, για να καλύψουμε  με ασφάλεια τα 159 σκάφη που θα συμμετάσχουν στη θαλάσσια ξενάγηση στο πάρκο της Αλοννήσου και στις άλλες θαλάσσιες εκδηλώσεις.

Με αυτά τα δεδομένα είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε ότι δεν θα γίνει πλεον αποδεκτή καμμία δήλωση  ατόμων ή σκαφών. Η συνεχής ενημέρωση με τα ψηφιακά μέσα, η συμμετοχή μας σε 2 εκθέσεις, η διοργάνωση 2 Προπανελληνίων συναντήσεων, έδωσαν σε όλους επαρκέστατο χρόνο για να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους.

 Επίσης ξεκίνησαν ήδη οι εκτυπώσεις ανά δράση και η εξαγωγή των άλλων συγκεντρωτικών στοιχείων από το Πληροφορικό σύστημα και ολοκληρώνοται οι εξατομικευμένες εκτυπώσεις (δελτίο αναγνώρισης, δίπλωμα συμμετοχής) για 1000 περίπου άτομα.

Είναι λοιπόν αδύνατο να γίνουν πλέον αντικαταστάσεις σε ονόματα ή σε σκάφη. 

Ζητούμε την κατανόησή σας, διότι έπρεπε να «τραβηχτεί μία κόκκινη γραμμή», δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν και άλλα σκάφη και άτομα σε μία Πανελλήνια που ήδη τριπλασίασε τα μεγέθη του αρχικού σχεδιασμού της.

  

6. ANAKOIΝΩΣΗ 17_5_2016 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ για τις θαλάσσιες μεταφορές

Με την αποστολή από την Ο.Ε. της 11ης Πανελλήνιας στις εταιρείες - χορηγούς θαλασσίων μεταφορών της 11ης Πανελλήνιας, HSW και Blue Star Ferries,

συγκεντρωτικών καταλόγων μετακινούμενων (ατόμων και σκαφών), ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία.

Όλοι όσοι υπέβαλαν σχετικό αίτημα μέσω του ομίλου τους στην Ο.Ε., περιλαμβάνονται στους καταλόγους.

Ο Πρόεδρος του ομίλου σας, θα σας ενημερώσει για το πρακτορείο προμήθειας των εισιτηρίων.  

 

5. ANAKOIΝΩΣΗ 13_5_2016 

Δείτε το  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ όπως ανακοινώθηκε

επίσημα στην Αλόννησο την 8/5/2016 κατά το 2ο σεμινάριο επιμόρφωσης επιμορφωτών 

http://www.mofs.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=61

 

4. ANAKOIΝΩΣΗ 10_5_2016 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ***ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ***

Μέχρι 14/5/2016 θα πρέπει να έχετε δηλώσει στον Πρόεδρο του ομίλο σας

συγκεκριμένα στοιχεία (ονόματα, δρομολόγια, αρ, αυτοκινήτων), για να σταλούν στην ΟΕ

της Πανελλήνιας και στη συνέχεια στις εταιρείες, ώστε να χορηγηθεί  η έκπτωση

Ρωτήστε τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ομίλου σας, είναι πλήρως ενημερωμένος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ :

 

3. VIDEO 9_5_2016

O ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΑΚΗΣ μέλος της ομάδας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ- ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΛΗΨΕΩΝ (Drone)

της 11ης Πανελλήνιας μας ξεναγεί με θεαματικές λήψεις, σε 4 από τα μαγευτικά μέρη της Αλοννήσου όπου θα γίνουν

δράσεις της 11ης Πανελλήνιας. Παρακολουθήστε κατά σειρά το Πατητήρι,

το Ρουσούμ, του Βότση - που μόλις τελείωσε - και τη Στενή Βάλα.

Στα τελευταία πλάνα τα 4 φουσκωτά του ΜΟΦΣ, δεμένα στο λιμάνι, την ώρα που συζητάμε

με τους τοπικούς συνεργάτες μας τις λεπτομέρειες

για την εκδήλωση της Στενής Βάλας,

και ....γεμίζουμε .... τα ρεζερβούαρ... με την περίφημη πίτα Αλοννήσου, για την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη.

Γυρίσαμε προ ολίγου από την Αλόννησο απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία προετοιμασίας της διοργάνωσης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO των 3 λιμανιών, Πατητήρι - Βότση - Στενή Βάλα - από ΤΙΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ.  

https://www.youtube.com/watch?v=TFqt5mWuFUo&feature=youtu.be 

 

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5_5_2016 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Ο.Ε. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 7 & 8 Μαίου

Το Σ/Κ 7 & 8 Μαίου, πάμε τα βασικά στελέχη της ΟΕ του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, τώρα που έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής: 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ

Αναμένεται να φθάσουμε το Σάββατο στις 12, και αμέσως να ασχοληθούμε με την οργάνωση των 22 δράσεων της Πανελλήνιας

σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 
12-14

συνάντηση στο ντόκο για να ασχοληθούμε με τον ελλιμενισμό & επίσημη είσοδος σκαφών, στήσιμο γραμματείας, περίπτερα δωρητών.

Θα γίνει ακριβής καταμέτρηση όλων των σημείων ελλιμενισμού των 222 σκαφών, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν δηλωθεί για κάθε σκάφος.

Στη συνέχεια θα πάμε στο Ρουσούμ και στου Βότση.

14-16

συνάντηση στην Άνω Πόλη για την μετακίνιση για 342 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή στα πολιτιστικά και το γεύμα για 548 άτομα

16-18

 επίσκεψη στα προτεινόμενα μέρη για 
ΓΙΟΡΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ 346 συμμετοχές
BEACH PARTY 118 ΣΚΑΦΗ 
Για tsipouro –t_factor 144 ΣΚΑΦΗ

18-20
Ολοκλήρωση συζητήσεων μελών ΟΕ, οργάνωση κεντρικής εκδήλωσης 874 συμμετοχές

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/8 
10-12 πμ
2ο Σεμινάριο επιμόρφωσης εθελοντών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.
Συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση από την Αλόννησο

1μμ

επίσκεψη στη Στενη Βάλα για την οργάνωση του party της Στενής Βάλας της Κυριακής με τις 754 συμμετοχές

Καλή αντάμωση

 

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29_4_2016 

mofs_neo_sima.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για ότι αφορά την 11η Πανελλήνια,
στείλτε e-mail στο

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


222 ΣΚΑΦΗ, 888 ΑΤΟΜΑ έρχονται στην Αλόννησο του Αγίου Πνεύματος για να συμμετάσχουν στις 22 δράσεις της 11η Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών.

Οι αριθμοί, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη, όχι μόνο « βγήκαν στο play", άλλα άρχισαν να «ξενερίζουν» .Όμως μένουν στη μνήμη μας αμέσως 888, 777, 555, 333 (ευτυχώς λείπει το 6...), 277, 177, 144, 144, 114 και 44

Συγκεκριμένα, με βάση τα δεδομένα απο την ολοκλήρωση αποστολής των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής, τα κυρίως αριθμητικά δεδομένα είναι (μέσα στην παρένθεση οι πραγματικοί αριθμοί) :
888 (874) στην κεντρική Εκδήλωση του Σαββάτου, 18/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
777 ( 774) στο party στη Στενή Βάλα της Κυριακής, 19/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
555 ( 548) στο well come γεύμα της Παρασκευής στην Άνω Πόλη, 17/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
333 (342) στα Πολιτιστικά στην Άνω Πόλη, 17/6 - συνολικά σε 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
333 (346) στη γιορτή της Τυρόπιτας, 20/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
277 (274) στις διαλέξεις και στο σεμινάριο, συνολικά σε 5 διαλέξεις/σεμινάριο
177 (178) στα Πολιτιστικά στο Πατητήρι -συνολικά σε 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
144 (140) ΣΚΑΦΗ στο tsipouro-t_Factor, 19/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
144 (138) ΣΚΑΦΗ στη Θαλάσσια ξενάγηση, 19/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
114 (117) ΣΚΑΦΗ στο beach party, 20/6 - ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
44 (42) ΣΚΑΦΗ μένουν μέχρι τις 22/6/2016, για να κηρύξουμε το τέλος της Πανελλήνιας, στην καρδιά του Βορείου Αγαίου στη νήσο Ψαθούρα

Σας ευχαριστούμε για την Αγάπη και την Εμπιστοσύνη σας.

Εργαζόμαστε πυρετωδώς στη Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.


Καλό Πάσχα

 

 To λιμάνι στο Πατητήρι, στο επίκεντρο της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών, ΦΩΤΟ: Β.ΔΡΟΣΑΚΗΣ