High lights από την τελευταία 10ετια του ΜΟΦΣ

Αρχική arrow 11 arrow 11 Πανελλήνια συν arrow 1. ΔΩΡΗΤΕΣ-ΛΑΧΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ.
1. ΔΩΡΗΤΕΣ-ΛΑΧΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ.
ΛΑΧΕΙΟ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 5/7/2016

Η επιτροπή διαχείρισης λαχείων, αναμνηστικών και δωρεών της 11ης Πανελλήνιας , που ορίσθηκε από το ΔΣ του ΜΟΦΣ ( ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 262 / 23  Δ.Σ. ΜΟΦΣ της 28 / 3 / 2016), αποτελούμενη από τους Ανδρέα Σαγιόγλου, Σωκράτη Φενέρη και Σωτήρη Καζαντζίδη, ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 5/7/2016 έγινε η κλήρωση – συνδεόμενη με την κλήρωση του ΛΑΙΚΟΥ λαχείου.

Με βάση τον επισυναπτόμενο πίνακα κληρώσεων του ΛΑΙΚΟΥ και τον πίνακα πουληθέντων και μη πουληθέντων λαχείων προέκυψαν τα εξής:

1.     Ο 1ος λαχνός της κλήρωσης του ΛΑΙΚΟΥ της 5/7/2016 είναι ο 12905. Σύμφωνα με τον αλγόριθμο σύνδεσης που έχει ανακοινωθεί, αφαιρείται το τελευταίο ψηφίο, επμένως ο 1ος αριθμός της κλήρωσης του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας που κερδίζει το φουσκωτό VIPER είναι ο 1290, ο οποίος έχει πουληθεί στον κ. Νίκο Τριανταφύλλου , Χαλκίδα μέσω ΕΟΦΣ. Ο τυχερός έχει ήδη ειδοποιηθεί και θα παραλάβει το σκάφος της επόμενη εβδομάδα.

2.     Ο 2ος αριθμός (από τον πίνανακα του ΛΑΙΚΟΥ κέρδη που φορολογούνται) είναι ο 5280 (52802 , με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου), αντιστοιχεί σε λαχείο που δεν πουλήθηκε. Ομοίως και ο 3ος αριθμός 6871 (68718 με αφαίρεση του τελευταίου αριθμού)

3.     Ο επόμενος αριθμός είναι ο 4845 αντιστοιχεί σε λαχείο που πουλήθηκε στη ΛΕΣΒΟ μέσω της ΟΦΣΛ, έχει ήδη ειδοποιηθεί ο Πρόεδρος του ομίλου να ειδοποιήσει τον τυχερό για να παραλάβει το δώρο του, δηλαδή τα flaps

4.     Ο επόμενος αριθμός είναι ο 2877 (28775, με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου) αντιστοιχεί σε λαχείο που πουλήθηκε στην Θεσ/νικη στον κ. Λ. Νικολαίδη, ο οποίος ειδοποιήθηκε για να παραλάβει το δώρο του.

 

Θεσσαλονίκη 5-7-2016

 

 

Ανδρέας Σαγιόγλου

 

 

Σωκράτης Φενέρης

 

 

Σωτήρης Καζαντζίδης

 

Σημειώσεις:

1.     Ο πλήρες αλγόριθμος αλγόριθμος κλήρωσης και άλλες λεπτομέρειες είναι δημοσιευμένα στο επίσημο site της διοργάνωσης  http://mofs.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=185&Itemid=56

2.     Οι 2 πρώτες νικήτριες του tsipouro_t_factor από τον ΟΦΣΕ και τον ΕΟΦΣ έχουν ήδη παραλάβει το πολυτελή μαγιό τους απο την εταιρεία ELEGANCE από το κατάστημά της στην Αθήνα , οδός Βουκουρεστίου. Η 3η νικήτρια από τον ΟΦΣΕ,  έχει ήδη το τηλέφωνο της ΣΚΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗΣ για να παραλάβει τον «ΘΑΛΑΣΣΟΜΑΧΟ», το 3ο βραβείο του γευστικού διαγωνισμού.

 

Το ΔΣ του ΜΟΦΣ σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή

____________________________________ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 21/6/2016 ώρα 13:00

Σε προηγούμενη ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης των αναμνηστικών και των λαχείων της 11ης Πανελλήνιας και του ΔΣ του ΜΟΦΣ, έχει καθοριστεί ο τρόπος τηςαντικειμενικής και διαφανούς  διαδικασίας κλήρωσης σε σύνδεση με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 21/6/2016.

Η διαδικασία εξηγήθηκε την συνένετευξη τύπου της 20/6/2016 και αναρτήθηκε το πρωι της 21/6/2016 στο site του ΜΟΦΣ και στο Facebook.

Μέρος των λαχείων είχε παραδοθεί σε ομίλους για να διακινηθούν στην περιοχή τους. Όμως 3 όμιλοι παρά τις υπενθυμίσεις μας, δεν παρέδωσαν το αντίτιμο των λαχνών και το σπουδαιότερο τα λαχεία που δεν πουλήθηκανώστε να μην συμμετέχουν αυτοί οι αριθμοί στην κλήρωση.

Το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα διότι, θα υπάρχουν λαχεία σε χείρας τρίτων εκτός της αρμόδιας επιτροπής, τα οποία θα συμμετέχουν στην κλήρωση χωρίς να έχουν πουληθεί, γεγονός που δημιουργεί προφανή διαβλητότητα.

Επίσης δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν όλα τα λαχεία που πήραν αυτοί οι όμιλοι και να υπάρξει περίπτωση να κληρωθεί αριθμός λαχείου που έχουν πουλήσει,  να έχει ακυρωθεί με αποτέλεσμα ο «τυχερός», να μην μπορεί  να παραλάβει το δώρο  του.

Μετά από αυτά αποφασίζεται η μετάθεση της κλήρωσης κατά μία εβδομάδα, δηλαδή να συνδεθεί η κλήρωση του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας με την επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (της 28/6/2016)

ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΟΜΙΛΟΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. 

_______________________________________________________ 

ΤΡΟΠΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

 

Η επιτροπή διαχείρισης των αναμνηστικών και των λαχείων της 11ης Πανελλήνιας και το ΔΣ του ΜΟΦΣ, ανακοίνωσαν κατά τη συνέντευξη τύπου της 20/6/2016, τον τρόπο κλήρωσης του λαχείου της Πανελλήνιας, ο οποίος συνδέεται με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 21/6/2016, εξασφαλίζοντας την πλέον αντικειμενική και διαφανή διαδικασία κλήρωσης των 3  δώρων του λαχείου.

ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ: Οι 3 αριθμοί του λαχείου της Πανελλήνιας αντιστοιχούν σε κληρωθέντες αριθμούς του Λαϊκού (τον ονομάζουμε στα επόμενα ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ), με την σειρά που υπάρχει στους σχετικούς πίνακες (βλ. επισυναπτόμενο κατάλογο κερδών) ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ, ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ :

-         Ξεκινάμε με τον 1ο πίνακα (ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ) και με τον 1ο λαχνό (σκάφος Viper)

-         Εάν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος του 8000 αφαιρείται το τελευταίο ψηφίο

-         Εάν ο αριθμός αντιστοιχεί σε λαχείο της Πανελλήνιας που δεν έχει πουληθεί, προχωρούμε στον επόμενο πίνακα ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και αν χρειασθεί στον πίνακα ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ακολουθώντας την σειρά των αριθμών του πίνακα, μέχρι να βρεθεί αριθμός που να αντιστοιχεί σε πωληθέντα αριθμό της  11η Πανελλήνιας

-         H ίδια διαδικασία ακολουθείτε για τον 2ο λαχνό (flaps hydrotab) και για τον 3ο λαχνό (μηχανή Mercury 8HP)

-         Εάν εξαντληθούν όλοι οι κερδίζοντες αριθμοί από τους πίνακες της κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου, τότε πηγαίνουμε στην επόμενη κλήρωση του Λαϊκού για την κλήρωση των λαχνών που δεν αντιστοιχήθηκαν με πωληθέντα λαχεία σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφηκε.

Αναλυτικό – παράδειγμα με βάση την 23η κλήρωση της 7-6-2013

laxeio.png 

 

1ος ΛΑΧΝΟΣ : Φουσκωτό σκάφος VIPER 320  (Ξεκινάμε από τον πίνακας ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ)

Στην 23η κλήρωση ο 1ος αριθμός αντιστοίχισης είναι ο 38938. Εναι μεγαλύτερος του 8000, αφαιρούμαι το τελευταίο ψηφίο και προκύπτει ο αριθμός 3893 ο οποίος θα κέρδιζε το φουσκωτό viper εφόσον είχε πουληθεί.

Εάν δεν είχε πουληθεί, τότε συνεχίζουμε μέχρι να βρεθεί ο αριθμός αντιστοίχισης στους επόμενους πίνακες, που να αντιστοιχεί σε λαχείο που έχει πουληθεί και αυτός ο αριθμός θα κερδίσει το 1ο δώρο. Στο παράδειγμά μας ο αριθμός αυτός είναι ο 1475 (14751 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου), που είναι ο πρώτος αριθμός του επόμενου πίνακαΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

Προχωρούμε μέχρι να βρεθεί ο αριθμός που να αντιστοιχεί σε λαχείο που πουλήθηκε, και μετά προχωρούμε στον 2ο λαχνό.

 

 2ος ΛΑΧΝΟ Σ:  FLAPS

(Πίνακας ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ)

Εάν υποθέσουμε ότι ο 3893 αντιστοιχούσε σε πωληθέντα αριθμό του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας τότε, έχοντας ολοκληρώσει την εύρεση του αριθμού του 1ου λαχείου, προχωρούμε στην αναζήτηση του 2ου αριθμού.

Ο 2ος αριθμός σύνδεσης  θα ήταν  ο 1475 (14751 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου)  ο οποίος θα κέρδιζε τα flaps (εφόσον είχε πουληθεί).

 

3ος ΛΑΧΝΟΣ : Mηχανή 8 HP

Με τις ίδιες υποθέσεις ο 3ος αριθμός σύνδεσης είναι ο 7883 (78835 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου)  ο οποίος θα κέρδιζε τη μηχανή εφόσον είχε πουληθεί. Εάν δεν είχε πουληθεί τότε ο αριθμός σύνδεσης θα ήταν ο 5982 (είναι μικρότερος του 8000, άρα δεν χρειάζεται να γίνει καμία αφαίρεση ψηφίου)

 

Εάν εξαντληθεί ο πίνακας ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, προχωρούμε στον πίνακα ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, εάν εξαντληθεί και αυτός η διαδικασία μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση του ΛΑΙΚΟΥ για την αναζήτηση των αριθμών των λαχνών που δεν έχουν πουληθεί

 

Προφανώς ο 1ος λαχνός «συμπαρασύρει» τον 2ο και τον 3ο  KAI  ο 2ος τον 3ο .

Αν χρειασθεί πάμε σε επόμενη κλήρωση ή ακόμη και σε επόμενες κληρώσεις του Λαϊκού με την ίδια διαδικασία μέχρι να βρεθούν όλοι οι αριθμοί που να αντιστοιχούν σε λαχεία που κληρώθηκαν. 

Διεκδικήστε  3 πολύτιμα δώρα μόλις με €2

1. ΦΟΥΣΚΩΤΟ RIB 330 , ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ VIPER TOY Σ. ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ

2. Πλήρες set flaps HydroTab

3. Super δώρο μηχανή MERCURY 8hp προσφορά της εταιρείας ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Πληροφορίες διάθεσης λαχείων : 6944570354

Το λαχείο της λαχειοφόρου αγοράς  TIMH ΛΑΧΝΟΥ €2

mofs_laxeio_banner_2_euro.jpg


ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ 
 
1. ΦΟΥΣΚΩΤΟ RIB 330 , ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ VIPER TOY Σ. ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ
 
2. Πλήρες set flaps HydroTab
 
3.  super δώρο μηχανή MERCURY 8hp προσφορά της εταιρείας ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ
_________________________________________________________________________
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΔΩΡΗΤΩΝ   
σελ. 21 και 22 εντύπου διοργάνωσης 
page_21_tel.png
page_22_tel.png 
____________________________
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΔΩΡΗΤΩΝ  

http://www.elin.gr/el/ 

H ELINOIL SA, (ΕΛΙΝ), η μεγάλη εταιρεία καυσίμων και λιπαντικών,

η οποία - πέρα από τα αυτοκίνητα - χρόνια τώρα,
"γεμίζει" τα ρεζερβουάρ των σκαφών μας, με καθαρά και αποδοτικά καύσιμα,
στο εκτεταμένο της δίκτυο πρατηρίων στα νησιά μας,
ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ συμβάλλοντας στην επιτυχίας της 11ης Πανελλήνιας

Ευχαριστούμε θερμά

elin_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________

 Η εταιρεία ΖΩΗΣ- ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
 
προσφέρει την τετράχρονη    MERCURY 8HP
__________________________________________________________________________________________________
ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ VIPER 320 ΔΩΡΟ στην 11η Πανελλήνια
 
 
Η εταιρεία VIPER του κ. Κοτσάμπαση, προσφέρει ένα θαυμάσιο φουσκωτό VIPER 320.

Κάποιος τυχερός θα αξιοποιήσει κατάλληλα

το εικονιζόμενο σκάφος, που είναι φουσκωτό RIB μήκους 320, κατάλληλο για πολλές χρήσεις. 
Το σκάφος είναι αρίστης ποιότητας όπως όλα τα σκάφη της εταιρείας, και αυτή η ποιότητα,

η υποστήριξη και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που εμπνέει ο ιδιοκτήτης της, οδήγησαν την εταιρεία

στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου.

Σημειώνουμε ότι εδώ και χρόνια ο κ. Κοτσάμπασης ΜΟΝΙΜΩΣ ενισχύει τους ομίλους φουσκωτών σκαφών

που διοργανώνουν Πανελλήνιες συναντήσεις.

Το ΔΣ του ΜΟΦΣ και η ΟΕ της Πανελλήνιας, χαιρετίζουν ιδιαίτερα τη σημαντική προσφορά
και χαιρόμαστε διότι ο κ. Κοτσάμπασης θα είναι μαζί μας, πρώτα ως φίλος και μετά ως συνεργάτης
_______________________________________________________________________________________
Το μέλος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Κατικαρίδης, δημιούργησε ένα υπέροχο συλλεκτικό μενταγιόν
με ασημένια αλυσίδα (925) επιπλατινωμένα,
με  χαραγμένο λογότυπο σε περιορισμένο αριθμό,
για την 11η Πανελλήνια  
katikaridis_1_compresed.jpg
kat2.jpgkat3.jpg
_______________________________________________________________________________________
Ένα Πλήρες σύστημα FLAPS HydroTab ΔΩΡΟ STHN 11η Πανελλήνια, ένα ακόμη μεγάλο δώρο για το λαχείο της Πανελλήνιας

Τα επαναστατικής σχεδίασης flaps θα κερδίσει ένας τυχερός της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών. 
Δείτε πως λειτουργεί το σύστημα στο site της εταιρείας
http://www.hydrotab.gr/gr/

Η συνεργασία της εταιρείας Hydrotab Marine Engineering με τον ΜΟΦΣ ξεκίνησε με ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο προς

τα μέλη τους ΜΟΦΣ το οποίο προσέφεραν η εταιρεία σε συνεργασία με την VASILIADIS MARINE
http://vasiliadismarine.gr/ARXIKI.php 
με θέμα:
Flaps: Εγκατάσταση και χρήση και εισηγητές τους
Δημήτρη Βασιλειάδη και τον Δημήτρη Καραγιάννη, 
https://www.flickr.com/…/79973821@…/albums/72157659815296643

Συνεχίζεται με τη σημαντική προφορά της εταιρείας. Ευχαριστούμε
_____________________________________________________________________________________



Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ συμβάλει στην επιτυχία της διοργάνωσης της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ , η μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, είναι η ασφαλιστική επιλογή εδώ και χρόνια πολλών μελών του ΜΟΦΣ,

διότι διαθέτει τους κατάλληλους συνεργάτες και, διότι διαπιστώθηκε ότι πράγματι υλοποιεί τη δέσμευση "ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ" .

Και αυτή η ταχύτητα αντιμετώπισης των ζημιών είναι εξαιρετική όχι μόνο στον κλάδο αυτοκινήτων, αλλά και στον δύσκολο κλάδο

των σκαφών (εκτίμηση ζημίας, ειδικοί πραγματογνώμονες κ.τ.λ.) ., όπως θαυμάσια και ανθρώπινη είναι η αντιμετώπιση

όσων έχουν υποστεί ζημιές σε στεριά και θάλασσα. 
Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, είναι πολλά χρόνια δίπλα στον ΜΟΦΣ καλύπτοντας ΔΩΡΕΑΝ πλήρως τις εγκαταστάσεις και τα υλικά

του ομίλου από φωτιά και κλοπή. 
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι και στην κορυφαία διοργάνωση του ΜΟΦΣ, την 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ θα είναι και πάλι μαζί μας

____________________________________________________________________________________________________
eval2.jpg
eval_ikastiko_com.jpg 
____________________________________________________________________________________________________  
Η Vidavo παρέχει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στον χώρο της υγείας και ευεξίας για την απομακρυσμένη διαχείριση χρόνιων νοσημάτων,
τον προγραμματισμό δράσεων πρόληψης και την υποστήριξη της ανεξάρτητης διαβίωσης ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων.
Μέσω τηλεϊατρικής υποστηρίζουμε με υπηρεσίες πρόληψης και την Αλόννησο 
vidavo.png 
____________________________________________________________________________________________________ 
XΟΡΗΓΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ η διαδικασία ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 50% 
για τα πλοία που θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στην 11η Πανελλήνια συνάντηση 

ομιλων φουσκωτών σκαφών 16-22/6 2016 στην Αλόννησο

Ρωτήστε τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ομίλου σας, είναι πλήρως ενημερωμένος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ :

HELLENIC SEAWAYS

για δρομολόγιο από Άγιο Κωνσταντίνο και Βόλο προς Αλόννησο &

από Χίο & Μυτιλήνη προς Λήμνο και επιστροφή 

https://hellenicseaways.gr/

hsw_logo_cmyk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________

BLUE STAR FERRIES  

για μεταφορές ατόμων , οχήμάτων και σκαφών

από Δωδεκάνησα, Μυτιλήνη και Χίο, Κρήτη  προς Πειραιά με επιστροφή 

www.bluestarferries.gr  

blue_star_logo_sketo_newcolor.png

_

___________________________________________________________________________

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Το Port Book στην 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών

To Port Book , το αξιόπιστο portal με ναυτιλιακές πληροφορίες, για όλα τα λιμάνια και με πληροφορίες

για παροχές και εξυπηρέτηση θα είναι μαζί μας στην Αλόννησο. 
Τους ευχαριστούμε

 
_______________________________________________
______________________________________________________________________________________
sidenor.png 
______________________________________________________________
nak.png 
______________________________________________________________
new_logo_grey.png
elegance_grop_site.png 
_________________________________________________________________________ 
epimelitirio.png

_________________________________________________________________________
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PARKING
texniki_yp.png
Σχετικές διευθύνσεις