Την Κυριακή 9.10.2022 πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Κουφό το 30ο GAME FISHING. Είναι η καθιερωμένη ετήσια θαλασσινή εκδήλωση – διαγωνισμός του ΜΟΦΣ, που γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς (τα αλιεύματα παραδίδονται στο Νοσοκομείο Πολυγύρου). Αφορά την αλίευση τόνου για το ψάρεμα του οποίου λαμβάνονται ειδικές άδειες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής) και του Λιμενικού Σταθμού Ν. Μαρμαρά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 16 σκάφη στα οποία επέβαιναν περίπου 35 διαγωνιζόμενοι. Σημειώνεται ότι ο φετινός διαγωνισμός είχε διεθνή χαρακτήρα καθώς για πρώτη φορά συμμετείχε σκάφος με αμιγές πλήρωμα από τη γειτονική Βουλγαρία.

Πρώτος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε το σκάφος στο οποίο ήταν κυβερνήτης ο κ. Εύδος Αργύρης και πλήρωμα οι κ.κ. Ελευθεριάδης Α., Καζαντζίδης Μ. και Παπαοικονόμου Π.. Η ίδια ομάδα διαγωνιζόμενων πήρε και το βραβείο μεγαλύτερου ψαριού.

Δεύτερος νικητής του διαγωνισμού ήταν το σκάφος στο οποίο ήταν κυβερνήτης ο κ. Γεωργιάδης Κλήμης και πλήρωμα ο κ. Νασιάδης Ι.

Τρίτος νικητής ήταν το σκάφος με κυβερνήτη την κ. Ηλιάδου Ρένια και πλήρωμα τον κ. Κάλφα Χ. και την κα Κάλφα Ξ.

Όλοι παραπάνω νικητές έλαβαν δώρα (καλάμια και μηχανισμούς καλαμιών ψαρέματος) και έπαθλα τα οποία ήταν χορηγία του κ. Κασάμπαλη Παναγιώτη της SHIMANO KASAMBALIS και του κ. Ριγανά Γεράσιμου της RG ALARM.

Μετά την απονομή των επάθλων έγινε κλήρωση με έπαθλο ένα ζεύγος ηχεία τα οποία ήταν προσφορά του κ. Βασιλειάδη Δημήτριου της VASILIADIS MARINE. Τυχερός της κλήρωσης ήταν ο κ. Παππάς.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα που ήταν χορηγία των μελών μας κ.κ. Τσαλδάρη Νικόλαου και Ριγανά Γεράσιμου αντίστοιχα.

Την τελετή λήξης ακολούθησε γεύμα (συμμετείχαν περίπου 55 μέλη και φίλοι του ΜΟΦΣ) με θαλασσινά εδέσματα και τα ανάλογα συνοδευτικά.

Κλείνοντας την αναφορά μας στο 30ο GAME FISHING θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των δώρων και των επάθλων του διαγωνισμού καθώς και όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του ΜΟΦΣ