Θεσσαλονίκη 20.11.2023

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ (ΜΟΦΣ)
ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Αγαπητοί κύριοι Γ. Πολυχρονίου και Α. Ιωνά, εκπρόσωποι της PELAGIC EXPO.

Εκ μέρους των μελών του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ (ΜΟΦΣ) θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την ευκαιρία που μας δώσατε να φιλοξενηθούμε δωρεάν για δεύτερο έτος στη 2η ναυτική έκθεση που διοργανώσατε στη Θεσσαλονίκη, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023.
Επιπλέον θέλουμε να συγχαρούμε εσάς και τους συνεργάτες σας για την, ομολογουμένως, υποδειγματική και επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης, η οποία πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι άκρως ωφέλιμη για

την οικονομία της Βορείου Ελλάδος και ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες του ναυτικού χώρου. Σαφώς η έκθεση είναι επωφελείς και για τον Όμιλό μας, καθώς δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα έργα και τις δράσεις του ΜΟΦΣ στον ευρύτερο κοινό της Βορείου Ελλάδος.
Εκτιμούμε ότι η συνεχόμενη διοργανωτική επιτυχία της Thessaloniki Boat & Fishing Show επιφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες και πιστεύουμε ότι το όραμά σας για τη διοργάνωση ναυτικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη με την πάροδο του χρόνου εδραιώνεται περισσότερο.
Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, για ακόμη μία φορά, για την ευκαιρία που μας δώσατε να συμμετέχουμε στη 2η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία εταιρική και προσωπική.
Καλές γιορτές με υγεία για όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της έκθεσης, ευτυχισμένο το 2024 με ήρεμες θάλασσες και ούριους ανέμους.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.
του Μ.Ο.Φ.Σ.