Τα τελευταία 8 χρόνια του ΜΟΦΣ 2009-2016

Αρχική arrow Ναυτικοί Χάρτες
Ναυτικοί Χάρτες
Τα ΑΠΟΝΕΡΑ της 11ης Πανελλήνιας

prosklisi_ta_aponera_page_1.png

prosklisi_ta_aponera_page_2t.png  

 
Μήνυμα Αρχηγού 11ης Πανελλήνιας
xeretismos_page_1.pngxeretismos_page_2.pngxeretismos_page_3.png
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 21/6/2016 ώρα 13:00

Σε προηγούμενη ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης των αναμνηστικών και των λαχείων της 11ης Πανελλήνιας και του ΔΣ του ΜΟΦΣ, έχει καθοριστεί ο τρόπος της αντικειμενικής και διαφανούς  διαδικασίας κλήρωσης σε σύνδεση με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 21/6/2016.

Η διαδικασία εξηγήθηκε την συνένετευξη τύπου της 20/6/2016 και αναρτήθηκε το πρωι της 21/6/2016 στο site του ΜΟΦΣ και στο Facebook.

Μέρος των λαχείων είχε παραδοθεί σε ομίλους για να διακινηθούν στην περιοχή τους. Όμως 3 όμιλοι παρά τις υπενθυμίσεις μας, δεν παρέδωσαν το αντίτιμο των λαχνών και το σπουδαιότερο τα λαχεία που δεν πουλήθηκαν, ώστε να μην συμμετέχουν αυτοί οι αριθμοί στην κλήρωση.

Το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα διότι, θα υπάρχουν λαχεία σε χείρας τρίτων εκτός της αρμόδιας επιτροπής, τα οποία θα συμμετέχουν στην κλήρωση χωρίς να έχουν πουληθεί, γεγονός που δημιουργεί προφανή διαβλητότητα.

Επίσης δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν όλα τα λαχεία που πήραν αυτοί οι όμιλοι και να υπάρξει περίπτωση να κληρωθεί αριθμός λαχείου που έχουν πουλήσει,  να έχει ακυρωθεί με αποτέλεσμα ο «τυχερός», να μην μπορεί  να παραλάβει το δώρο  του.

Μετά από αυτά αποφασίζεται η μετάθεση της κλήρωσης κατά μία εβδομάδα, δηλαδή να συνδεθεί η κλήρωση του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας με την επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (της 28/6/2016)

ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΟΜΙΛΟΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. 

_______________________________________________________ 

ΤΡΟΠΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΥ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

 

Η επιτροπή διαχείρισης των αναμνηστικών και των λαχείων της 11ης Πανελλήνιας και το ΔΣ του ΜΟΦΣ, ανακοίνωσαν κατά τη συνέντευξη τύπου της 20/6/2016, τον τρόπο κλήρωσης του λαχείου της Πανελλήνιας, ο οποίος συνδέεται με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 21/6/2016, εξασφαλίζοντας την πλέον αντικειμενική και διαφανή διαδικασία κλήρωσης των 3  δώρων του λαχείου.

ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ: Οι 3 αριθμοί του λαχείου της Πανελλήνιας αντιστοιχούν σε κληρωθέντες αριθμούς του Λαϊκού (τον ονομάζουμε στα επόμενα ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ), με την σειρά που υπάρχει στους σχετικούς πίνακες (βλ. επισυναπτόμενο κατάλογο κερδών) ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ, ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ :

-         Ξεκινάμε με τον 1ο πίνακα (ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ) και με τον 1ο λαχνό (σκάφος Viper)

-         Εάν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος του 8000 αφαιρείται το τελευταίο ψηφίο

-         Εάν ο αριθμός αντιστοιχεί σε λαχείο της Πανελλήνιας που δεν έχει πουληθεί, προχωρούμε στον επόμενο πίνακα ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και αν χρειασθεί στον πίνακα ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ακολουθώντας την σειρά των αριθμών του πίνακα, μέχρι να βρεθεί αριθμός που να αντιστοιχεί σε πωληθέντα αριθμό της  11η Πανελλήνιας

-         H ίδια διαδικασία ακολουθείτε για τον 2ο λαχνό (flaps hydrotab) και για τον 3ο λαχνό (μηχανή Mercury 8HP)

-         Εάν εξαντληθούν όλοι οι κερδίζοντες αριθμοί από τους πίνακες της κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου, τότε πηγαίνουμε στην επόμενη κλήρωση του Λαϊκού για την κλήρωση των λαχνών που δεν αντιστοιχήθηκαν με πωληθέντα λαχεία σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφηκε.

Αναλυτικό – παράδειγμα με βάση την 23η κλήρωση της 7-6-2013

laxeio.png 

 

1ος ΛΑΧΝΟΣ : Φουσκωτό σκάφος VIPER 320  (Ξεκινάμε από τον πίνακας ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΛΑΧΝΟΥ)

Στην 23η κλήρωση ο 1ος αριθμός αντιστοίχισης είναι ο 38938. Εναι μεγαλύτερος του 8000, αφαιρούμαι το τελευταίο ψηφίο και προκύπτει ο αριθμός 3893 ο οποίος θα κέρδιζε το φουσκωτό viper εφόσον είχε πουληθεί.

Εάν δεν είχε πουληθεί, τότε συνεχίζουμε μέχρι να βρεθεί ο αριθμός αντιστοίχισης στους επόμενους πίνακες, που να αντιστοιχεί σε λαχείο που έχει πουληθεί και αυτός ο αριθμός θα κερδίσει το 1ο δώρο. Στο παράδειγμά μας ο αριθμός αυτός είναι ο 1475 (14751 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου), που είναι ο πρώτος αριθμός του επόμενου πίνακα ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

Προχωρούμε μέχρι να βρεθεί ο αριθμός που να αντιστοιχεί σε λαχείο που πουλήθηκε, και μετά προχωρούμε στον 2ο λαχνό.

 

 2ος ΛΑΧΝΟ Σ:  FLAPS

(Πίνακας ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ)

Εάν υποθέσουμε ότι ο 3893 αντιστοιχούσε σε πωληθέντα αριθμό του λαχείου της 11ης Πανελλήνιας τότε, έχοντας ολοκληρώσει την εύρεση του αριθμού του 1ου λαχείου, προχωρούμε στην αναζήτηση του 2ου αριθμού.

Ο 2ος αριθμός σύνδεσης  θα ήταν  ο 1475 (14751 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου)  ο οποίος θα κέρδιζε τα flaps (εφόσον είχε πουληθεί).

 

3ος ΛΑΧΝΟΣ : Mηχανή 8 HP

Με τις ίδιες υποθέσεις ο 3ος αριθμός σύνδεσης είναι ο 7883 (78835 με αφαίρεση του τελευταίου ψηφίου)  ο οποίος θα κέρδιζε τη μηχανή εφόσον είχε πουληθεί. Εάν δεν είχε πουληθεί τότε ο αριθμός σύνδεσης θα ήταν ο 5982 (είναι μικρότερος του 8000, άρα δεν χρειάζεται να γίνει καμία αφαίρεση ψηφίου)

 

Εάν εξαντληθεί ο πίνακας ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, προχωρούμε στον πίνακα ΚΕΡΔΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, εάν εξαντληθεί και αυτός η διαδικασία μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση του ΛΑΙΚΟΥ για την αναζήτηση των αριθμών των λαχνών που δεν έχουν πουληθεί

 

Προφανώς ο 1ος λαχνός «συμπαρασύρει» τον 2ο και τον 3ο  KAI  ο 2ος τον 3ο .

Αν χρειασθεί πάμε σε επόμενη κλήρωση ή ακόμη και σε επόμενες κληρώσεις του Λαϊκού με την ίδια διαδικασία μέχρι να βρεθούν όλοι οι αριθμοί που να αντιστοιχούν σε λαχεία που κληρώθηκαν.

 
16 σελιδο 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Οι ΟΔΗΓΙΕΣ πλου - εσωτερικός κανονισμός - λεπτομέρειες του προγράμματος της 11ης Πανελλήνιας,

θα περιέχονται μαζί με το 24 σελιδο γενικό έντυπο, στην 1η τσάντα που θα πάρει ο κάθε κυβερνήτης κατα την εγγραφή του ιδίου και του πληρώματός τους στην Γραμματεία της 11ης Πανελλήνιας.

Η δεύτερη τσάντα θα περιέχει υλικό για την Αλόννησο.

16_p1.png16_p2.png16_p3.png16_p4.png16_p5.png16_p6.png16_p7.png16_p8.png16_p9.png16_p10.png16_p11.png16_p12.png16_p13.png16_p14.png16_p15.png16_p16.png 

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΔΕΣΙΜΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ την διαδικασία προσέγγισης και ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ

 Υπενθυμίζουμε αρχικά τη διαδικασία προσέγγισης:

 -    Ο αρχηγός αποστολής από κάθε όμιλο ή ο κάθε κυβερνήτης εάν έρχεται μόνος του, 30 λεπτά πριν φθάσει στο λιμάνι,

 ενημερώνει τη γραμματεία - τμήμα ελλιμενισμού της διοργάνωσης στο κανάλι VHF 74 (υπάρχει και τηλ. δυνατότητα 6932611674 και 6944570354)

-   Δύο (2) μίλια πριν από το Πατητήρι ενημερώνει και πάλι για την επικείμενη άφιξη

 Κάθε σκάφος δένει σε προκαθορισμένες θέσεις που θα του υποδείξει η Ο.Ε. 

-  Με την άφιξη του σκάφους, οι κυβερνήτες και τα πληρώματα περνούν από τη Γραμματεία, όπου υποβάλλουν αυτοπροσώπως τη δήλωση συμμετοχής τους

-  Όσοι θα έρθουν με το πλοίο της γραμμής, μόλις φθάσουν πηγαίνουν στη γραμματεία και υποβάλουν την σχετική δήλωση

-  Η Γραμματεία μετά από έλεγχο των δηλώσεων παραδίδει σε κάθε συμμετέχοντα την ατομική κάρτα αναγνώρισης

 ΔΕΣΙΜΟ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΗΤΗΡΙ:

Α. Οι αριθμοί που αρχίζουν από 1 (1, 2,3 κ.τ.λ.):  δένουν μπαίνοντας ΑΡΙΣΤΕΡΑ στον αριθμό που θα τους υποδείξει μέσω VHF ο port captain

 -  O αριθμός φαίνεται σε ειδικά ταμπελάκια ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΊ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΑΦΟΣ

-  Πριν φθάσουμε στη σημαδούρα που είναι ακριβώς μπροστά από το ταμπελάκι, ετοιμάζουμε ένα σχοινί 10-15 μέτρων, δένουμε την μια άκρη στο κοτσανέλο της πρύμνης, φροντίζουμε το σκοινί να είναι ξεμπερδεμένο

- Δένουμε 2 πλωριά σκοινιά μήκους τουλάχιστον 7 μέτρων, δεξιά και αριστερά την πλώρης , φροντίζουμε να είναι ξεμπερδεμένα

- Ετοιμάζουμε τον γάντζο και τον ανοίγουμε τουλάχιστον στο 1,5 μ

- Βγάζουμε δεξιά αριστερά μπαλόνια

- Πάμε ακριβώς ευθεία προς το σημαδούρα που αντιστοιχεί στο νούμερό μας, πιάνουμε τη σημαδούρα κάνουμε κράτει

- Περνάμε την άκρη της πριμάτσας (του σχοινιού της πρύμης 10-15 μ που έχουμε ετοιμάσει) στην ειδική θηλιά που είναι έτοιμη, απέχει το πολύ 1μ  από τη σημαδούρα, θα τη δούμε μόλις πάρουμε τη σημαδούρα στο χέρι.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ. Η σημαδούρα χρησιμοποιείτε μόνο για να κρατά το σχοινί στην επιφάνεια

- Κρατάμε την άκρη και με slow προχωράμε , πετάμε τα πλωριά σχοινιά στον καβοδέτη, τα παίρνουμε πίσω (μπεντένι) και κανονίζουμε το μήκος τους για να βγαίνουμε εύκολα

 - Όταν αποβιβαστεί το πλήρωμα  φερμάρουμε την πριμάτσα και δένουμε στο άλλο κοτσανέλο της πρύμνης.

 - Φροντίζουμε να είναι λάσκα τα σκοινιά της πλώρης, για να απορροφούν αντιμάμαλο αν υπάρξει

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΕΙ ‘ΜΟΥΣΤΑΚΙ’ ΠΡΥΜΗ-ΠΛΩΡΗ

Β. Οι αριθμοί που αρχίζουν από 201 (201, 202 κ.τ.λ.): Δένουμε μπαίνοντας ΔΕΞΙΑ στον αριθμό που μας υποδείξει μέσω VHF ο port captain

- Αποβιβάζουμε το πλήρωμα σε χώρο που θα μας υποδείξει ο port captain

O αριθμός φαίνεται σε ειδικά ταμπελάκια ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ (2)  ΣΚΑΦΗ ΣΕ  ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟ

- Πριν φθάσουμε στη σημαδούρα που είναι ακριβώς μπροστά από το ταμπελάκι, ετοιμάζουμε ένα σχοινί 10-15 μέτρων, δένουμε την μια άκρη στο κοτσανέλο της πρύμνης, φροντίζουμε το σκοινί να είναι ξεμπερδεμένο

- Δένουμε στο κοτσανέλο της πλώρης ένα πλωριό σκοινί μήκους τουλάχιστον 7 μέτρων, φροντίζουμε να είναι ξεμπερδεμένο

- Ετοιμάζουμε τον γάντζο και τον ανοίγουμε τουλάχιστον στο 1,5 μ

- Βγάζουμε δεξιά αριστερά μπαλόνια

- Πάμε ακριβώς ευθεία προς το σημαδούρα που αντιστοιχεί στο νούμερό μας, πιάνουμε τη σημαδούρα κάνουμε κράτει

- Περνάμε την άκρη της πριμάτσας (του σχοινιού της πρύμης 10-15 μ που έχουμε ετοιμάσει) ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ειδικές θηλιές που είναι έτοιμες, απέχει το πολύ 1μ  από τη σημαδούρα, θα τη δούμε μόλις πάρουμε τη σημαδούρα στο χέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ. Η σημαδούρα χρησιμοποιείτε μόνο για να κρατά το σχοινί στην επιφάνεια

- Κρατάμε την άκρη και τραβάμε το σκοινί, στα 10  περίπου μέτρα βρίσκουμε 2 θηλιές

- Περνάμε την πριμάτσα σε μία από τις 2 θηλιές και δένουμε στο άλλο κοτσανέλο της πλώρης.

- Ειδοποιούμε μέσω vhf την λάντσα να έρθει να μας πάρει.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και μόνο εάν πριν από εμάς έχει δέσει το 2ο σκάφος που αντιστοιχεί στο νούμερό μας και έχει συμφωνήσει ο καπετάνιος του, δένουμε δίπλα στο σκάφος αυτό , χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το ρεμέτζο.

ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΤΣΙ:

Οι αριθμοί που αρχίζουν από 301 (301, 302 κ.τ.λ.):

-  Δένουν μπροστά από τον αριθμό που θα τους υποδείξει μέσω VHF ο port captain

 -  O αριθμός φαίνεται σε ειδικά ταμπελάκια ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΊ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΑΦΟΣ

-  Πριν φθάσουμε στο ντόκο που είναι ακριβώς μπροστά από το ταμπελάκι μας, ετοιμάζουμε την άγκυρα, φροντίζουμε η αλυσίδα να είναι ξεμπερδεμένη

- Δένουμε 2 πλωριά σκοινιά μήκους τουλάχιστον 7 μέτρων, δεξιά και αριστερά την πλώρης , φροντίζουμε να είναι ξεμπερδεμένα

- Ετοιμάζουμε τον γάντζο και τον ανοίγουμε τουλάχιστον στο 1,5 μ

- Βγάζουμε δεξιά αριστερά μπαλόνια

-Πάμε ακριβώς ευθεία προς το σημαδούρα που αντιστοιχεί στο νούμερό μας, ρίχνουμε άγκυρα και δένουμε

Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ στο λιμάνι του Βότση και στο ΡΟΥΣΟΥΜ θα δέσει με τις ειδικές οδηγίες που  θα δώσει ο Πρόεδρός του.

Καλό θα είναι σε όλες τις περιπτώσεις να κλειδώσουμε τα αμπάρια μας και να μην αφήσουμε εκτεθιμένα αντικείμενα που αφαιρούνται εύκολα.

 
Webcasting 11η Πανελλήνια

Webcasting - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΑ" ΤΗΝ 11η Πανελλήνια
Όσοι (...άτυχοι..) δεν θα έρθετε στην Αλόννησο μπορείτε να βλέπετε ζωντανά ένα τμήμα του λιμανιού - την μπούκα και μέρος του χώρου όπου στήνεται σήμερα η Γραμματεία και τα περίπτερα των δωρητών.Στις 2 κολόνες διακρίνονται τα banners της Πανελλήνιας - μέρος του γενικού "στολισμού" του νησιού με το επικοινωνιακό υλικό της διοργάνωσης
Βεβαίως τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει ή έστω να πλησιάσει το κλίμα, και την θετική ενέργεια που υπάρχει σε όλο το νησί για τη διοργάνωση
Καπεταναίοι βάλτε μπρος τα μοτόρια !!

https://www.youtube.com/watch?v=ZelsLU5ABsU 

 
24 σελιδο 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Το 24 σελιδο ENTΥΠΟ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ - Handbook ομίλων

Επισυνάπτουμε το 24 σελιδο έντυπο της 11ης Πανελλήνιας, που είναι ταυτόχρονα το handbook των ομίλων της ΕΟΜΟΦΣ.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 20 ΔΡΑΣΕΙΣ της 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Το έντυπο αυτό θα τοποθετηθεί στην 1η τσάντα που θα λάβουν οι 239 κυβερνήτες των σκαφών των ομίλων της ΕΟΜΟΦΣ που δήλωσαν συμμετοχή για:
1. να ενημερώσουν τα πληρώματά τους, 
2. να το έχουν σε όλη τη διάρκεια της Πανελλήνιας, να βλέπουν χρήσιμες πληροφορίες και να ενημερώνονται για τις 20 δράσεις της

3.να το παραδώσουν μετά το πέρας της διοργάνωσης στον όμιλό τους, ώστε να υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ένας έντυπος οδηγός για όλους τους ομίλους με πληροφορίες για το σημαντικό ναυτικό, διασωστικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, οικολογικό, ιατρικό και γενικά πολύπλευρα κοινωνικό έργο των ομίλων φουσκωτών σκαφών της χώρας, με τα τηλέφωνα και τα e-mails 

24_1_70.png

24_2.png 

24_3.png

24_4.png

24_5.png

24_6.png
24_7.png24_8.png24_9.png24_10.png24_11.png24_12.png24_13.png24_14.png
24_15.png24_16.png24_17.png24_18.png24_19.png24_20.png24_21.png24_22.png24_23.png24_24.png 
 
9. ΦΩΤΟ-VIDEO-Δ.τύπου

1. ΠΟΛΥΜΕΣΑ

6. Η 11η Πανελλήνια στην ΕΡΤ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Ξεκίνησε χθες το πρόγραμμα δημοσιότητας σε ευρεία κλίμακα, της 11ης Πανελλήνιας και της Αλοννήσου, με την τηλεοπτική εκπομπή μεγάλης θεαματικότητας Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ της ΕΤ3, την 9_6_2016.

Ακολουθεί το δίκτυο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ που ακούγεται σε όλη την Ελλάδα σε διάφορες συχνότητες 93,9FM (102 FM για την Μακεδονία), με την επερχόμενη εκτεταμένη ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα 10_6_2016 στις 3-4μμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 ert_10_6__2.png

ert_10_6__1.png 

limania_alon.jpg

Τα λιμάνια της 11ης Πανελλήνιας

VIDEO 

5. ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Την Τετάρτη 1/6/2016, στον κήπο του ΜΟΦΣ, έγινε η τελική συνάντηση των 55 εθελοντών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές από την Αλόννησο απαρτίζουν την διτή οργανωτική επιτροπή των 114 ατόμων της 11ης Πανελλήνιας.

Με την 3η και τελική συνάντηση ο ομάδα είναι απολύτως έτοιμη.Ο κάθε ένας γνωρίζει το ατομικό πρόγραμμα της εθελοντικής προσφοράς του και για τις 7 ημέρες της 11ης Πανελλήνιας και τι ακριβώς θα κάνει στη γραμματεία και στη στελέχωση τςη υποστήριξης των 20 δράσεων της 11ης Πανελλήνιας.

Το 3ο και τελικό σεμιναριο επιμόρφωσης της οργανωτικής επιτροπής Αλοννήσου, θα γίνει την Τρίτη 14/6 στο Δημαρχιακό μέγαρο.

Φωτογραφίες - video: Β. ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ, μέλος της ομάδας ¨φωτογραφιών, βιντεοσκοπίσεων και εναερίων λήψεων" της 11ης Πανελλήνιας.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ σε 13 ημέρες

https://www.youtube.com/watch?v=pUKyEIxurko  

4. ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO:

Τα λιμάνια της Πανελλήνιας: O ΜΟΦΣ παρουσιάζει νέο ενημερωτικό video για παραλίες και λιμάνια όπου θα γίνουν κάποιες δράσεις από της 20,

της πολυθεματικής 11ης Πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών. Εναέριες λήψεις Αργύρης Εύδος.

Δείτε τον κόλπο της Περιστέρας (tsipouro_tfactor_ λιμάνι 19/6),  το Πατητήρι, το Λεφτό γυαλό (όπου θα γίνει το beach party 20/6 ),

την Παλιά Αλόννησο (Εναρκτήριο γλέντι 17/6),τη Στενή Βάλα (Μουσική βαδιά 19/6). 

https://www.youtube.com/watch?v=ELow5bsLPjw

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή εφόσον αναφέρεται η πηγή.©ΜΟΦΣ ,Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐ 2016.

Οι λήψεις έγιναν από τον Αργύρη Εύδο, μέλος της ομάδας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ- ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΛΗΨΕΩΝ (Drone), της 11ης Πανελλήνιας

στις 7 και 8 /5 , όταν 4 φουσκωτά του ΜΟΦΣ, με όλο το ΔΣ πήγαμε στην Αλόννησο για την προετοιμασίας της διοργάνωσης.

ΣΚΑΦΗ-ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ:

1.κυβ. Σαγιόγλου (Καρτσιώτης, Εύδος, Νικολαίδης) 2. κυβ. Κόκκος (Καρπούζης), 

3. κυβ. Βασιλειάδης (σκάφος Μουφτόγλου), 4. κυβ, Ριγανάς (Φενέρης,Πέτρου)  

_______________________________________________________________________________ 

3.  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO:

Δείτε το λιμάνι στο Πατητήρι, το Λεφτό γυαλό (όπου θα γίνει το beach party 20/6 ), την Παλιά Αλόννησο (Εναρκτήριο γλέντι 17/6),

τη Στενή Βάλα (Μουσική βαδιά 19/6). Δείτε επίσης μία από τις καλύτερες (έχει αναδειχθεί σε πολλες ψηφοφορίες και gallop) παραλίες της Ελλάδας

τον Άγιο Δημήτριο που μαζί με πολλές άλλες, Τζώρτζη, Μηλιά ,Μαρπούντα κ.τ.λ. σας περιμένουν στις 7 ημέρες της 11ης Πανελλήνιας ...... 

https://www.youtube.com/watch?v=2i78hjVP-9Y&feature=youtu.be  

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

2. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΑΚΗΣ μέλος της ομάδας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ- ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΛΗΨΕΩΝ (Drone)

της 11ης Πανελλήνιας μας ξεναγεί με θεαματικές λήψεις, σε 4 από τα μαγευτικά μέρη της Αλοννήσου όπου θα γίνουν

δράσεις της 11ης Πανελλήνιας. Παρακολουθήστε κατά σειρά το Πατητήρι,

το Ρουσούμ, του Βότση - που μόλις τελείωσε - και τη Στενή Βάλα.

Στα τελευταία πλάνα τα 4 φουσκωτά του ΜΟΦΣ, δεμένα στο λιμάνι, την ώρα που συζητάμε

με τους τοπικούς συνεργάτες μας τις λεπτομέρειες

για την εκδήλωση της Στενής Βάλας,

και ....γεμίζουμε .... τα ρεζερβούαρ... με την περίφημη πίτα Αλοννήσου, για την επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη.

Γυρίσαμε προ ολίγου από την Αλόννησο απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία προετοιμασίας της διοργάνωσης.     

https://www.youtube.com/watch?v=TFqt5mWuFUo&feature=youtu.be 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

1. Τo video των Προπανελληνίων: Παρακολουθήστε το video που  προβάλαμε στις 2 Προπαννελλήνιες συναντήσεις,

για να παρουσιάσουμε τον τρόπο εισόδου και άλλες δραστηριότητες στηριζόμενοι στην περσινή Ιατριρκή και

Εκπαιδευτική αποστολή "ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015" που οργανώσαμε σε συνεργασία με το Δ.Α. και τους ομίλους ΕΟΦΣ και ΠΟΦΣ 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΜΟΦΣ 

ΑΡΧΕΙΟ video  

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

4. Φωτογραφίες (του Σ.Πριόβολου),  από την 2η Προπανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών Αθήνα, NATEX Απρίλιος 2016  

https://www.facebook.com/spyros.priovolos/media_set?set=a.10208590990990197.1073742367.1171969407&type=3

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

3. Φωτογραφίες (του Σ.Πριόβολου),  από την 1η Προπανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών Αθήνα, HELEXPO  Μάρτιος 2016 :

https://www.facebook.com/spyros.priovolos/media_set?set=a.10208404697492976.1171969407&type=3

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

2. Φωτογραφίες από το περίπτερο ΜΟΦΣ-ΔΑ-ΕΟΜΟΦΣ, Έκθεση boat & fishing, Μάρτιος 2016

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052735429&sk=photos&collection_token=100005052735429%3A2305272732%3A69&set=a.535723809939372.1073741868.100005052735429&type=3

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

1. Φωτογραφίες (Δροσάκης, Φενέρης),  από την κοπή της πίτας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο και από το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης εθελοντών Αλοννήσου, Αλόννησος, Ιανουάριος 2016

https://www.flickr.com/photos/79973821@N07/albums/72157661113135613

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΜΟΦΣ 

ΑΡΧΕΙΟ photo 

Επικοινωνιακό υλικό 11ης Πανελλήνιας 

logο 2 φουσκωτά σκάφη ταξιδεύουν παράλληλα με πορεία ελαφώς Β(Α  

al11.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πλήρες logο 

 

Sample Image

__________________________________________________________________________

2. ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ –ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

Μάρτιος 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΦΣ-ΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Boat & Fishing

& 1η ΠΡΟΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 

για την 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ,

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ  16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)

Ο ΜΟΦΣ και ο Δήμος Αλοννήσου, σε κοινό τριπλό περίπτερο με την ΕΟΜΟΦΣ, συμμετείχαν στην στην έκθεση Boat & Fishing 18-20/3, Αθήνα και παρουσίασαν με πολυμεσικές εφαρμογές, την 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών (Αλόννησος 16-22/6/2016), μαζί με τις ομορφίες της Αλοννήσου. Παρά πολλοί  κατόχοι σκαφών αναψυχής και γενικότερα το ευρύ κοινό, ενημερώθηκαν και έλαβαν ειδικό επικοινωνιακό υλικό για την Πανελλήνια και την Αλόννησο.

Στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης Helexpo, πραγματοποιήθηκε η 1η Προπανελλήνια συνάντηση Ομίλων φουσκωτών σκαφών, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΜΟΦΣ Θόδωρου Καρτσιώτη, του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη και του Προέδρου  της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. Αντώνη Καπαρού.

Σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, με τη χρήση της σύγχρονης πολυμεσικής τεχνολογίας (ειδικά Video-ψηφιακές παρουσιάσεις), οι εκπρόσωποι των διοργανωτών της 11ης Πανελλήνιας, παρουσίασαν στο πολυπληθές ακροατήριο (Πρόεδροι και εκπρόσωπο ομίλων από όλη τη χώρα, εκπρόσωπου του ναυτικού τύπου, δωρητές και εταιρείες του θαλάσσιου χώρου), τον οδικό χάρτη προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας. Στο φουαγέ προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά Αλοννήσου και τσίπουρο Μακεδονίας.

Κατά την Προπανελλήνια  ανακοινώθηκαν συνεργατικές δράσεις με ομίλους, συγκεκριμένα:

Με τον Όμιλο Φουσκωτών σκαφών Μαγνησίας, «Αργοναύτες» για τη διοργάνωση ημέρας θαλάσσιας περιήγησης στις μαγικές Σποράδες, σε σπήλαια και κολπίσκους, σε θαλάσσιους παραδείσους. Επιπλέον ο όμιλος των Αργοναυτών θα συνδράμει όσους φίλους επιλέξουν τον Βόλο για την καθέλκυση και ανέλκυση των σκαφών.

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά της εταιρείας ΣΙΛΕΛΗΣ bots - σκάφη αναψυχής, η οποία προσφέρει φύλαξη αυτοκινήτων και trailers στο Βόλο.

Με τον Ευβοικό Όμιλο Φουσκωτών σκαφών, για τη κάθελκυση και ανέλκυση σκαφών από το Πήλη Ευβoίας, μία ακόμη εναλλακτική λύση, η οποία φέρνει την Αλόννησο πολύ κοντά , μόλις 26 ΝΜ (απόσταση Πήλη- Πατητήρι)

Με τον Πατραικό Όμιλο Φουσκωτών σκαφών, για την για τη κάθελκυση και ανέλκυση σκαφών από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμμένα Βούρλα.

Με τον Ναυτικό Όμιλο Αλοννήσου, για τη διοργάνωση της τελετής εισόδου των σκαφών στο Πατητήρι.

Τον ΜΟΦΣ εκπροσώπησαν οι Θ. Καρτσιώτης Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας, Α. Σαγιόγλου Γ.Γ. ΜΟΦΣ, Σ. Φενέρης Ταμίας, Σ. Καζαντίδης Πρόεδρος ΕΕ, Π. Μπαρουτίδης ειδικός σύμβουλος, Μ. Κάππας υπεύθυνος οικολογικών δράσεων.

Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου και Συντονιστή της 11ης Πανελλήνιας Π. Βαφίνη.

Το Λιμενικό ταμείο Αλοννήσου εκπροσώπησε η Σ. Αγάλου, Αντιπρόεδρος του ταμείου.

Τους εθελοντές Αλοννήσου εκπροσώπησε η Α. Μαλαματένιου,υπεύθυνη Ερυθροσταυριτών.

Παρέστη ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Αλοννήσου Κ. Μαυρίκης

Την ΕΟΜΟΦΣ εκπροσώπησαν οι Α. Καπαρός Πρόεδρος, Γ. Τούντας Γενικός Γραμματέας, Ν. Παραδείσης  υπεύθυνος εκδηλώσεων και Σ. Στεφανής ταμίας ΕΟΜΟΦΣ και Πρόεδρος ΟΦΣΕ.

Τους Αργοναύτες εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τ. Πασχούδη.

Toν Ευβοικό, εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χ. Κυτίνο.

Τον Πατραικό εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο  Κ. Κοκκινάκο.

Τον Ναυτικό όμιλο Αλοννήσου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ. Χρήστου

Παρευρέθησαν Πρόεδροι, μέλη ΔΣ και μέλη ομίλων από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Σύρο (Πρόεδρος T. Ρούσος), τη Σάμο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη και από τους ομίλους των Αθηνών: ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ (Πρόεδρος Κ. Δούνια)  και ΝΑΥΤΙΛΟ. 

 

Οι μέχρι στιγμής συνεργαζόμενες εταιρείες είναι: VIPER – Σ.Κοτσιάμπασης, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΕLΙΝOIL AE - ELIN, VIDAVO–helth telematics, HydroTab, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης,  MALAMIDIS MARINE, HELLENIC SEA WAYS, NAK, PORT BOOK, LAZARIDIS TDP, EVAL, Varveris Publications (χορηγός επικοινωνίας)  και Boat & Fishing  (χορηγός επικοινωνίας)

 

Περισσότερες Πληροφορίες:  Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11η Πανελλήνιας,  τηλ. 6970329800 tkartsiotis@yahoo.com,   Π. Βαφίνης,  Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής  11ης Πανελλήνιας. Επισυνάπτονται λίγες σχετικές φωτογραφίες, περισσότερες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052735429&sk=photos&collection_token=100005052735429%3A2305272732%3A69&set=a.535723809939372.1073741868.100005052735429&type=3 

 και στη διεύθυνση του Σπύρου Πριόβολου τον οποίο ευχαριστούμε για την φωτογραφική κάλυψη της Προπανελλήνιας

https://www.facebook.com/spyros.priovolos/media_set?set=a.10208404697492976&type=3&pnref=story

 

ΕΠΙΣΙΜΟ SITE 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ http://mofs.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=1

_____________________________________________

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ_ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ_11_1_2016

Κοπή «θαλάσσιας» πίτας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο

Σεμινάριο επιμόρφωσης οργανωτικής επιτροπής Αλοννήσου

11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ 16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος είναι συντονιστής της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών, έκοψε την πίτα του ΜΟΦΣ για λόγους συμβολικούς στο Δημαρχιακό μέγαρο Αλοννήσου.

Παρευρέθησαν οι κυβερνήτες και τα πληρώματα της 16 μελούς χειμερινής εξόρμησης 4 σκαφών του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, ο Αντιδήμαρχος Αλοννήσου κ. Άγγελος Αργυρίου, Δημοτικοί σύμβουλοι - εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δήμου Αλοννήσου και πολλοί εθελοντές – μέλη της οργανωτικής επιτροπής της 11ης Πανελλήνιας που διαμένουν στην Αλόννησο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του επισήμου συνοπτικού video της περσινής ιατρικής και εκπαιδευτικής αποστολής «ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015», του video με τον Ύμνο του ΜΟΦΣ και με την παράδοση του διπλού cd-dvd ΑΛΜΑΝΑΚ σε αντιπροσωπευτικά στελέχη της Αλοννήσου, μαζί με ένα συλλεκτικό μπλουζάκι - «γέφυρα» που έχει τα λογότυπα ΛΕΡΟΣ 2015 και ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2016. Ακολούθησε το 1ο σεμινάριο επιμόρφωσης της οργανωτικής επιτροπής: Αρχικά ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανάληψης της διοργάνωσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ Θόδωρος Καρτσιώτης – Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης, παρουσίασε αναλυτικά :

·        Τον πλήρη φάκελλο υποψηφιότητας ΜΟΦΣ – ΔΑ, βάσει του οποίου οι 14 όμιλοι της Ελλάδας αποφάσισαν την 18-10-2015 την ανάθεση της διοργάνωσης στον ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου.

·        Τις επιμέρους δράσεις

·        Τον οδικό χάρτη με τους σημαντικούς χρονικούς σταθμούς της προετοιμασίας της διοργάνωσης

·        Το πρόγραμμα ενημέρωσης ομίλων και κυβερνητών για την 11η Πανελλήνια (περιλαμβάνει εστιασμένες επιτόπιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα και συμετοχή σε Ναυτικές εκθέσεις στην Αθήνα)

·        Το οργανόγραμα της διοργάνωσης με την επιμερισμό των καθηκόντων

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με σύσκεψη αποτίμησης των ενεργειών προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας, στην οποία διαπιστώθηκε ότι όλα βαίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος. Στη συνέχεια μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και οι υπεύθυνοι αγκυροβολίου, συνεργάστηκαν επιτόπου με τον Πρόεδο και τα μέλη του λιμενικού ταμείου Αλοννήσου και οριοθέτησαν τις 120 θέσεις αγκυροβολίου στο λιμάνι στο Πατητήρι.

Ακολούθησε ξενάγηση στο λιμάνι Βότση από το Δήμαρχο Αλοννήσου. Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών και η δυνατότητα αξιοποίησης επιπλέον 60 +θέσεων αγκυροβολίου, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Σημειώνεται ότι το λιμάνι Βότση απέχει μόλις 0,5 ΝΜ από το λιμάνι στο Πατητήρι.

Η ομάδα εξόρμησης – προετοιμασίας του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο απετέλεσαν οι εξής (οι οποίοι είναι ο πυρήνας της ΟΕ Θεσσαλονίκης της 11ης Πανελλήνιας):

1.      ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ Θ, Πρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ, Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας

2.      ΚΟΚΚΟΣ Γ, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΜΟΦΣ, Υπεύθυνος γεωργικών δράσεων και κεντρικού γεύματος 11ης Πανελλήνιας

3.      ΣΑΓΙΟΓΛΟΥ Α., Γεν. Γραμματέας ΜΟΦΣ και υπεύθυνος διαμονής

4.      ΦΕΝΕΡΗΣ Σ, Ταμίας ΜΟΦΣ & 11ης Πανελλήνιας

5.      ΡΗΓΑΝΑΣ Μ, Υπεύθυνος αλιείας ΜΟΦΣ & της δράσης «κυνήγι του θησαυρού»

6.      ΠΕΤΡΟΥ Χ, Ειδικός Γραμματέας ΜΟΦΣ, Γραμματεία 11ης Πανελλήνιας

7.      ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ, ΕΕ ΜΟΦΣ & υπεύθυνος mooring (αγκυροβολίου)

8.      ΜΠΑΡΟΥΤΙΔΗΣ Π, μέλος ΜΟΦΣ & υπευθυνος εκτυπώσεων αναμνηστικών διπλωμάτων και προσωπικών καρτών αναγνώρισης 11ης Πανελλήνιας

9.      ΚΑΠΑΣ Μ, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος οικολογικών δράσεων

10.   ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ Γ, μέλος ΜΟΦΣ & υπεύθυνος μετακινήσεων δημοτικού λεωφορείου

11.   ΠΕΤΡΟΥ Κ, μέλος ΜΟΦΣ γραμματεία

12.   ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ Θ, μέλος ΜΟΦΣ γραμματεία

13.   ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ  Ε, μέλος ΜΟΦΣ

14.   ΤΣΙΟΡΒΑΛΑΣ Μ, μέλος ΜΟΦΣ

15.   ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ  Γ, φίλος ΜΟΦΣ

16.   Πλήρωμα Καραγεωργόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε τομέα της διοργάνωσης συμμετέχουν μέλη του ΔΣ του ΜΟΦΣ και στελέχη από την Αλόννησο.

Περισσότερες Πληροφορίες:  Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11η Πανελλήνιας, τηλ. 6970329800 Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ,   Π. Βαφίνης,  Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής  11ης Πανελλήνιας.

 

Επισυνάπτονται λίγες σχετικές φωτογραφίες, περισσότερες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=507014159477004&id=100005052735429&notif_t=like

 

Επίσης είναι στη διάθεσή σας φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση

 

__________________________________________________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΦΣ_ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ_19_10_2015

ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ Η 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 16 έως 22 / 6 / 2016 (Αγίου Πνεύματος)

Αφιερωμένη στην ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, στους μαθητές και στους νέους της Αλοννήσου

Οι εκπρόσωποι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ομίλων Φουσκωτών σκαφών κατά την τακτική ΓΣ της Ομοσπονδίας της 18-10-2015 στην Αθήνα, ενέκριναν ομόφωνα τη διοργάνωση της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών στην Αλόννησο 16-22/6/2016, με διοργανωτή τον ΜΟΦΣ και συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΦΣ, 

Τον Ιούνιο του 2015 διεξέχθη από το ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου και με τη συμμετοχή των ΕΟΦΣ και του ΠΟΦΣ, η αποστολή “ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015”. Η συμμετοχή 44 σκαφών και 250 ατόμων, η περιπλοκότητα της αποστολής (2500 ιατρικά ραντεβού, 10 σεμινάρια – διαλέξεις, γεωργικές δράσεις, πολιτιστικές δράσεις κ.τ.λ.), η δομή της οργανωτικής επιτροπής (περίπου 60 άτομα από Θεσσαλονίκη και Αλόννησο) και η απόλυτη επιτυχία της αποστολής, οδήγησε τον ΜΟΦΣ και το Δήμο Αλοννήσου στην κατάθεση υποψηφιότητας για την 11η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών με το ίδιο πετυχημένο οργανωτικό σχήμα.

Η γεωγραφική θέση της Αλοννήσου και η μορφολογία της, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα συμμετοχής πολλών σκαφών και ο συνδυασμός συμμετοχής στην Πανελλήνια συνάντηση με διακοπές.

Με αυτή τη διοργάνωση, μεταξύ των άλλων, προσδοκούμε: Να υπάρξει η – αποδεδειγμένη από την αποστολή ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015 – δραστηριότητα και κίνηση στο νησί, από την επίσκεψη και διαμονή δεκάδων σκαφών και εκατοντάδων ατόμων, να αισθανθούν και πάλι οι μαθητές, οι γεωργοί και οι κάτοικοι του νησιού ότι έχουν φίλους σε όλη την Ελλάδα και να προβληθεί Πανελληνίως τουριστικά το νησί στις αρχές της τουριστικής περιόδου ΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΣΚΑΦΩΝ. Οι δεκάδες κάτοχοι σκαφών και τα εκατοντάδες πληρώματα, θα γνωρίσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλοννήσου ως θαλασσίου προορισμού διακοπών Η ανάπτυξη των υποδομών των λιμενικών εγκαταστάσεων και η παράδοση εντός του Δεκεμβρίου του λιμενίσκου του Βότση, θα έχει ως αποτέλεσμα την προετοιμασία 200 θέσεων ελλιμενισμού που θα διατεθούν στη διοργάνωση.

Με την υπάρχουσα οικονομική συγκυρία, ορίζεται ως τόπος της Πανελλήνιας, ένα νησί που αντικειμενικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες συγκέντρωσης πολλών σκαφών και όλων των ναυτικών ομίλων της χώρας και δίδεται η ευκαιρία σε σκάφη μεσαίου και μικρού μεγέθους, να συμμετέχουν σε μία Πανελλήνια συνάντηση, χωρίς να προβληματίζονται για τον καιρό και ιδιαίτερα για τον καιρό του γυρισμού, με λίγα σχετικά έξοδα

Ο ΜΟΦΣ και ο Δήμος Αλοννήσου προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο για τους ομίλους που θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια:

·        1-3 δωμάτια δωρεάν για κάθε όμιλο, για 5 νύχτες 17-22/6.

  • 60 διπλά ρεμέτζα για τον ελλιμενισμό 120 σκαφών με ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα – νερό για όλα τα σκάφη στο λιμάνι στο Πατητήρι και επιπλέον δυνατότητες ελλιμενισμού και άλλων σκαφών.
  • Πλήρη ηχητική κάλυψη στο λιμάνι στο Πατητήρι για όλες της ημέρες της εκδήλωσης
  • Γεύμα για όλους στην κεντρική εκδήλωση του Σαββάτου 18-6-2016 με παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή Ελληνική μουσική (καλλιτεχνική επιμέλεια Αντώνης Παγώνης)
  • Μουσική βραδυά στη Στενή Βάλα
  • Επαναλαμβανόμενες πολιτιστικές δράσεις και  θεατρική παράσταση
  • Συνεχής ενημέρωση από σήμερα και ως το πέρας της Πανελλήνιας με πολλαπλά ψηφιακά, και έντυπα μέσα, μηχανοργάνωση όλης της εκδήλωσης, συνεχή λειτουργία της γραμματείας
  • Ειδικά σεμινάρια για τους κατόχους φουσκωτών σκαφών με οικολογικό, μετεωρολογικό και αλιευτικό περιεχόμενο
  • Ειδική αναλυτική θαλάσσια ξενάγηση – εργαστήριο ανάπτυξης οικολογικής συνείδησης, στο θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου
  • Οδηγίες – προτάσεις – πληροφορίες για όσους θέλουν να επισκεφθούν και άλλα νησιά των Βορείων Σποράδων
  • Beach Party, πολλαπλές θαλάσιες δραστηριότητες

Ήδη ξεκίνησε η λειτουργία της γραμματείας με την πετυχημένη διτή σύνθεσή της στη Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο.

Τον φάκελο υποψηφιότητας παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ και Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας, Θόδωρος Καρτσιώτης. Τον ΜΟΦΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Γ. Κόκκος, ο Γεν. Γραμματέας Α. Σαγιόγλου, ο Ταμίας Σ. Φενέρης και ο Α. Καρπούζης εκ μέρους της ΕΕ. Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Τσιουκανάς και ο Αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στη ΓΣ της ΕΟΜΦΣ και πάρα πολλούς φίλους του ΜΟΦΣ και της Αλοννήσου για τη στήριξή τους και για τα καλά τους λόγια για την προσπάθειά μας, για το περιεχόμενο του φακέλλου υποψηφιότητας και για την παρουσίαση των προτεινόμενων δράσεων της επερχόμενης 11ης Πανελλήνιας. Έχουμε πραγματικά εντυπωσιασθεί από την θετικότατη αποδοχή της υποψηφιότητας από τους κατόχους σκαφών και από τα δεκάδες μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις  λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΓΣ (βλ. https://www.facebook.com/profile.php?id=100005052735429).

 

Περισσότερες Πληροφορίες:    Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ και αρχηγός 11η Πανελλήνιας, τηλ. 6970329800 Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Π. Βαφίνης,  Δήμαρχος Αλοννήσου και συντονιστής  11ης Πανελλήνιας

 

 

 

 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡ. 2016 Επ. Επιμελ.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 / 26-29 ΜΑΙΟΥ 2016

Ο ΜΟΦΣ μετέχει ενεργά στο νέο θεσμό για την πόλη μας που καθιερώνει

το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ)

Το ΕΕ είναι αρωγός του ΜΟΦΣ στις ιατρικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές αποστολές μας

Εμείς από την πλευρά μας:

1. Οργανώνουμε ειδική θαλάσσια παρουσία με τα σκάφη μας,

στην παραλία στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ την Πέμπτη  26/5/2016 στις 7μμ.

Για το σκοπό αυτό τη Δευτέρα 23/5/2016 στις 8μμ, θα κάνουμε

στον όμιλο ειδική συγκέντρωση προετοιμασίας, για τους κυβερνήτες που θα συμμετάσχουν  

2. Στο διάστημα 26 έως 29 Μαίου, επισκεπτόμαστε μα την οικογένειά μας τους χώρου του Φεστιβάλ  

fes_tour_2016_peg1.png

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
6 ΟΡ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ανακοινώθηκαν  η διττή  Ο.Ε και οι Εθελοντές της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης. 

Αποτελείτε από 58 στελέχη του Μ.Ο.Φ.Σ., 49 στελέχη του Δήμου Αλοννήσου

και από 8 Σαμαρείτες από την Αλόννησο. 

Μέλη του ΔΣ της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.

και Πρόεδροι ομίλων στελεχώνουν την επιτροπή συνεργασίας των ομίλων 

oe_page1_tel.png  

oe_page2_tel.png

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ 

ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

Την Τετάρτη 1/6/2016, στον κήπο του ΜΟΦΣ, έγινε η τελική συνάντηση των 55 εθελοντών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές από την Αλόννησο απαρτίζουν την διτή οργανωτική επιτροπή των 114 ατόμων της 11ης Πανελλήνιας.

Με την 3η και τελική συνάντηση ο ομάδα είναι απολύτως έτοιμη.Ο κάθε ένας γνωρίζει το ατομικό πρόγραμμα της εθελοντικής προσφοράς του και για τις 7 ημέρες της 11ης Πανελλήνιας και τι ακριβώς θα κάνει στη γραμματεία και στη στελέχωση τςη υποστήριξης των 20 δράσεων της 11ης Πανελλήνιας.

Το 3ο και τελικό σεμιναριο επιμόρφωσης της οργανωτικής επιτροπής Αλοννήσου, θα γίνει την Τρίτη 14/6 στο Δημαρχιακό μέγαρο.

Φωτογραφίες - video: Β. ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ, μέλος της ομάδας ¨φωτογραφιών, βιντεοσκοπίσεων και εναερίων λήψεων" της 11ης Πανελλήνιας.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ σε 13 ημέρες

https://www.youtube.com/watch?v=pUKyEIxurko  

____________________________________________________________________________________________  

 Η σελίδα των εθελοντών της 11ης Πανελλήνιας στο facebook

https://www.facebook.com/groups/184147791942999/?fref=ts

_______________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Ο.Ε. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 7 & 8 Μαίου

Το Σ/Κ 7 & 8 Μαίου, πάμε τα βασικά στελέχη της ΟΕ του ΜΟΦΣ στην Αλόννησο, τώρα που έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής: 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ

Αναμένεται να φθάσουμε το Σάββατο στις 12, και αμέσως να ασχοληθούμε με την οργάνωση των 22 δράσεων της Πανελλήνιας

σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 
12-14

συνάντηση στο ντόκο για να ασχοληθούμε με τον ελλιμενισμό & επίσημη είσοδος σκαφών, στήσιμο γραμματείας, περίπτερα δωρητών.

Θα γίνει ακριβής καταμέτρηση όλων των σημείων ελλιμενισμού των 222 σκαφών, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν δηλωθεί για κάθε σκάφος.

Στη συνέχεια θα πάμε στο Ρουσούμ και στου Βότση.

14-16

συνάντηση στην Άνω Πόλη για την μετακίνιση για 342 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή στα πολιτιστικά και το γεύμα για 548 άτομα

16-18

 επίσκεψη στα προτεινόμενα μέρη για 
ΓΙΟΡΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ 346 συμμετοχές
BEACH PARTY 118 ΣΚΑΦΗ 
Για tsipouro –t_factor 144 ΣΚΑΦΗ

18-20
Ολοκλήρωση συζητήσεων μελών ΟΕ, οργάνωση κεντρικής εκδήλωσης 874 συμμετοχές

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/8 
10-12 πμ
2ο Σεμινάριο επιμόρφωσης εθελοντών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.
Συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση από την Αλόννησο

1μμ

επίσκεψη στη Στενη Βάλα για την οργάνωση του party της Στενής Βάλας της Κυριακής με τις 754 συμμετοχές

Καλή αντάμωση

_____________________________________________________________________________________________________  

 

 

Επιμόρφωση εθελοντών 11ης Πανελλήνιας, 2η φάση επιμόρφωση γραμματείας εθελοντών

Θεσσαλονίκη 20-4-2016, η αντίστοιχη επιμόρφωση των εθελοντών της Αλόννησου θα γίνει την Κυριακή 8-5-2016 

___________________________________________ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1/11/2015

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ 11Ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

 

Αγαπητοί φίλοι

Η περσινή αθρόα συμμετοχή 35 και πλέον μελών και φίλων του ΜΟΦΣ και μελών των οικογενειών τους στις διάφορες επιτροπές υποστήριξης της Ιατρικής και εκπαιδευτικής αποστολής μας ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015, σε συνδυσμό με την ισάριθμη συμμετοχή εθελοντών από την Αλόννησο, απετέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για να διεκδικήσουμε την διοργάνωση της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών στην Αλόννησο με πιθανή ημερομηνία 16-22  Ιουνίου 2016 (εναλλακτική ημερομηνία 20-26 / 6 / 2016).

 

Η παρούσα ειδική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στελέχωσης των οργανωτικών επιτροπών, απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του ΜΟΦΣ και διά αυτών στα μέλη των οικογενειών τους.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας κατά τη συμπλήρωση της αίτησης τα παρακάτω:

1.      Ενδιαφέρει ο βαθμός βεβαιότητας της συμμετοχής σας για την άρτια στελέχωση των επιτροπών. Για αυτό το λόγο θα καθορίσετε τον βαθμό βεβαιότητας της διαθεσιμότητά σας.

2.      Δεν είναι απαραίτητο να είστε στην Αλόννησο όλο το εφταήμερο, θα σας αξιοποιήσουμε έστω και για 1 ημέρα διαθεσιμότητά σας, ιδιαίτερα στις σημαντικές ημερομηνίες 17, 18, 19 και 20/6.

3.      Το κύριο event είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή 17,18,19 και Δευτέρα 20/6 του Αγίου Πνεύματος. Η πιθανότητα να μεταφερθεί στο τριήμερο 24,25 και 26 Ιουνίου 2016, λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή αλλαγής λήξης των ενδοσχολκών εξετάσεων, είναι ελάχιστη με βάση τα στατιστικά μετεωρολογικά δεδομένα της Αλοννήσου.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για τη στελέχωση των οργανωτικώς επιτροπών της 11ης Πανελλήνιας

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

e-mail

 

 

 

 

 

ΚΙΝΗΤΟ

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Βαθμός *

Διαθεσιμότητας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Βαθμός *

Διαθεσιμότητας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

16-6-2016 ΠΕ

19-6-2016 ΚΥ

21-6-2016 ΤΡ

17-6-2016 ΠΑ

20-6-2016 ΔΕ

22-6-2016 ΤΕ

18-6-2016 ΣΑ

 

 

 

 

Τομέας συμμετοχής:  Θα αξιοποιθείτε ανάλογα με τις ανάγκες τις διοργάνωσης, εάν θέλετε να προσδιορίσετε ένα τομέα σημειώστε παρακάτω και θα ληθεί υπόψη στο μέτρο του δυνατού.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οδικές

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Διευθέτηση σκαφών

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

*Βαθμός Διαθεσιμότητας ανά ημερομηνία :

 Σημειώνουμε 5  ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ, 4 ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΟΣ, 3 ΜΕΤΡΙΑ ΒΕΒΑΙΟΣ, 2 ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΟΣ, 1 ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟΣ

Παρακαλούμε στείλτε ηλεκτρονικά την αίτηση ή παραδώστε την εάν έρθετε στην ετήσια γιορτή-γεύμα – κοπή της πίτας στο ΜΟΦΣ, το μεσημέρι των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Τετάρτη 6-1-2016

 

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 10 από 19